ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Επστάιν στο «Τρίο Μπελκάντο»: Για ΠΑΣ Λαμία, κορωνοϊό και το τυχερό εσώρουχο! (φωτογραφίες+βίντεο)

Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχε το "Τρίο Μπελκάντο" της Παρασκευής αφού καλεσμένος των Πάνου Κατσώνη, Λάμπρου Αρναούτογλου και Νίκου Μώκου ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντένις Επστάιν.

Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχε το “Τρίο Μπελκάντο” της Παρασκευής αφού καλεσμένος των Πάνου Κατσώνη, Λάμπρου Αρναούτογλου και Νίκου Μώκου ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ντένις Επστάιν.

Ο Επστάιν που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει επιστρέψει στην Γερμανία υπηρετώντας το ποδόσφαιρο πλέον από δύο πόστα μας μίλησε για την καριέρα του, τον ΠΑΣ Λαμία, τον Μπάμπη Τεννέ, την επική πρόκριση στους ημιτελικούς τη σεζόν 2018-19 και πολλά άλλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Επστάιν:


Για το αν του έλειψε η Ελλάδα: Μου λείπει η Ελλάδα. Νομίζω πως είναι δύσκολες στιγμές αυτές που περνά η Ελλάδα με τον….“coronashit.”

Για τον κορωνοϊο: Είναι κάτι πολύ σημαντικό αλλά πιστεύω ότι έχει κάτι διαφορετικό αυτός ο ιός. Θεωρώ ότι ξεκίνησε από την Κίνα και μοιάζει σαν να έχει συμβεί επίτηδες αλλά όπως και να έχει αυτή είναι απλά η άποψή μου. Εδώ δεν έχουμε καραντίνα, μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, να συναντηθούμε με άλλες οικογένειες. Δεν ισχύουν τα ίδια με την Ελλάδα.

Για την καριέρα του στην Γερμανία: Από τον Ιούλιο είμαι ο νέος προπονητής της Κ-23 της Μπάλινγκεν, αλλά είμαι και ποδοσφαιριστής ταυτόχρονα. Παίζω κάποιες φορές αλλά είχα μια μακρά καριέρα και θεωρώ πως είναι καιρός να δώσω χώρο στα νέα παιδιά να μπουν και να παίξουν ποδόσφαιρο.

Για την εικόνα της φετινής Λαμίας: Πράγματι η Λαμία είχε από τη στιγμή που έφυγα μια δύσκολη στιγμή, υπήρξαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, άλλαξαν αρκετοί προπονητές. Παρακολουθώ την ομάδα στα παιχνίδια και τα αποτελέσματά της. Όταν έρχονται πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες στα αποδυτήρια ωστόσο τώρα με τον Μπάμπη Τεννέ και τον πρόεδρο που γνωρίζουν τι θέλουν από την ομάδα όλα θα πάνε καλύτερα.

Για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: Έχω αγωνιστεί στην Ελλάδα για 8 σεζόν και ο πρόεδρος της Λαμίας είναι ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους. Κρατά πάντα το λόγο του κάτι σπάνια να συναντήσεις στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο να έρθει η ομάδα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρίσκεται τώρα.

Για τον Μπάμπη Τεννέ: Πρώτα από όλα για μένα μετρά ότι ο Μπάμπης Τεννές είναι ένας ωραίος τύπος! Στο ποδόσφαιρο πολλοί θεωρούν πως είναι οι κορυφαίοι προπονητές στον κόσμο όμως σαν άνθρωπος δεν μπορείς καν να του μιλήσεις. Είχε πάντα την διάθεση να με ακούσει, μιλούσαμε πολύ. Είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή στιγμή για την Λαμία. Γνωρίζει την ομάδα, γνωρίζει τους ανθρώπους που περιβάλουν την ομάδα. Για μένα είναι καλός προπονητής μα πάνω από όλα καλός άνθρωπος!

Για το αν έχει επαφή με πρώην συμπαίκτες του: Nαι μιλάω με τον Μπουλούλη, τον γιατρό της ομάδας τον Χρήστο Χολέβα και αρκετούς ακόμη. Ακόμη και με τον πρόεδρο, έχουμε βρεθεί κάποιες φορές εδώ στην Γερμανία όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έχω ακόμη επαφές με αρκετούς ανθρώπους στην Λαμία.

Για την καλύτερη σεζόν της Λαμίας στην οποία ήταν μέλος: Εκείνη τη σεζόν από την αρχή θυμάμαι είχαμε πολύ καλό δέσιμο σαν ομάδα. Είχαμε έναν πολύ καλό προπονητή και αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτή δεν θα πρέπει να είναι μία φωτογραφία, μια στιγμή της Λαμίας. Η Λαμία θα πρέπει πάντα να παλεύει και εκείνη η σεζόν έδωσε ελπίδα στον κόσμο της ομάδας ότι μπορεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Μετά από αυτή τη χρονιά όπως σας είπα έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και αυτό δεν βοηθά καμία ομάδα. Εκείνη η χρονιά ήταν πραγματικά πολύ καλή για μένα, με καλούς συμπαίκτες, καλά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τα ημιτελικά στο Κύπελλο.

Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία της ομάδας: Είχαμε κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές ατομικά. Ο Μπαράλες, ο Μπερτόλιο, εγώ φυσικά (σ.σ γέλια). Παίκτες που μπορούσαν να κάνουν την διαφορά. Τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές λείπουν από την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια και για αυτό η εικόνα της δεν είναι τόσο καλή.

Για τις επιδόσεις του σε επίπεδο Super League: Είναι απλά νούμερα. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι πέρασα καλές στιγμές στην Λαμία ακόμη και όταν η Ελλάδα είχε προβλήματα πολιτικής φύσεως με την Γερμανία δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. 8 χρόνια όλος ο κόσμος ήταν πάντα φιλικός προς εμένα και ακόμη και όταν έρχομαι για διακοπές πλέον παντού λαμβάνω αγάπη. Μακάρι να επιστρέψω κάποια στιγμή ως προπονητής εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις!

Για το γούρι του (εσώρουχο με φιόγκο) που έγινε Viral: Πραγματικά αυτό το εσώρουχο ήταν δώρο της γυναίκας μου από τα Jumbo! (σ.σ. γέλια) Μια μέρα ξέχασα τα εσώρουχα μου και έτσι αγωνίστηκα φορώντας το συγκεκριμένο. Διέρρευσε μια φωτογραφία και έγινε viral! Όμως αυτός είναι ο τύπος μου. Είμαι αστείος σαν άνθρωπος. Αυτές οι φωτογραφίες είναι μέρος του εαυτού μου.

 

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Διαβάστε επίσης

Back to top button