Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οπαδοί εισέβαλαν στην προπόνηση του Βόλου στη Νέα Σμύρνη

Λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, οπαδοί του Πανιωνίου εισέβαλαν στην προπόνηση του Βόλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, διαμαρτυρόμενοι μ' αυτόν τον τρόπο για τη διοίκηση του Ιστορικού.

Λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, οπαδοί του Πανιωνίου εισέβαλαν στην προπόνηση του Βόλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, διαμαρτυρόμενοι μ’ αυτόν τον τρόπο για τη διοίκηση του Ιστορικού.

Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, λίγοι οπαδοί του Πανιωνίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού δεν… μπούκαραν με επιθετικές διαθέσεις- το αντίθετο: ξεκαθάρισαν εξ αρχής στους παίκτες του Βόλου πως δεν έχουν τίποτα μαζί τους, αλλά διαμαρτύρονται μ’ αυτό τον τρόπο στη διοίκηση του Πανιωνίου που παραχώρησε το γήπεδο στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου (που, θυμίζουμε, έχει διατελέσει παράγοντας του Πανιωνίου κατά το παρελθόν).

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι ίδιοι άνθρωποι του Βόλου, οι οπαδοί του Ιστορικού, αξίζει να τονιστεί, δεν «ενόχλησαν» τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και λίγη ώρα μετά την «ιδιόμορφη» διαμαρτυρία τους αποχώρησαν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button