Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: «Με ειδική άδεια έφυγε ο Ζαμπά»

Από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκύπτει πως ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για την πατρίδα του κατόπιν συνεννόησης με τον Όλαφ Ρέμπε.

Από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκύπτει πως ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για την πατρίδα του κατόπιν συνεννόησης με τον Όλαφ Ρέμπε.

Η αναχώρηση του Βραζιλιάνου «άναψε» φωτιές το πρωί της Παρασκευής δεδομένου πως ο Λέο Ζαμπά ταξιδεύει για την πατρίδα του, την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από την Κύπρο.

Όπως προκύπτει από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ο Λέο Ζαμπά ήταν σε συνεννόηση με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε αλλά και την ομάδα προκειμένου να βρεθεί στη Βραζιλία για να κάνει θεραπείες στο γόνατό του…

Το σίγουρο είναι πως εδώ και καιρό ο Ζαμπά δεν μοιάζει να διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στον ΠΑΟΚ, πιέζοντας μάλιστα το προηγούμενο διάστημα για παραχώρηση σε ομάδα της Βραζιλίας, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Αναμφίβολα, η αναχώρησή του ποδοσφαιριστή -ακόμη και για ιατρικούς λόγους- είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς δεδομένου πως ο Βραζιλιάνος θέλει διαχείριση και γεννούνται ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή του…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button