ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρίο Μπελκάντο: Όλα τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα πριν τον αγώνα με τη Λαμία (βίντεο)

Αρκετά αλλαγμένος όχι μόνο ως προς τα πρόσωπα αλλά και προς τον σχηματισμό αναμένεται να παραταχθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία ο ΠΑΣ Γιάννενα, όπως μετέφερε στον αέρα του "Τρίο Μπελκάντο" ο ρεπόρτερ του "Άγιαξ της Ηπείρου" από τον Super Fm 104,3 , Γιάννης Γιαννάκης.

Αρκετά αλλαγμένος όχι μόνο ως προς τα πρόσωπα αλλά και προς τον σχηματισμό αναμένεται να παραταχθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία ο ΠΑΣ Γιάννενα, όπως μετέφερε στον αέρα του “Τρίο Μπελκάντο” ο ρεπόρτερ του “Άγιαξ της Ηπείρου” από τον Super Fm 104,3 , Γιάννης Γιαννάκης.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Λεό, Σάλιακα και Λώλη γεγονός που θα τον αναγκάσει να προβεί σε ροτέισον και αλλαγές στον σχηματισμό.

Τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με την Σάντι Κριζμάν για τους Γιαννιώτες ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ύστερα από αρκετό καιρό, πιθανότατα θα είναι στην αποστολή αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Τέλος ανέφερε πως ο πιθανότερος σχηματισμός για τον ΠΑΣ αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το 4-1-4-1 με τον προπονητή της ομάδας της Ηπείρου να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννενα στο 35:οο

Διαβάστε επίσης

Back to top button