Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα Champions League: Σκοράρουν εκατέρωθεν!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!!

 Ακόμη μία αγωνιστική για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ολοκληρώνεται σήμερα και από την επόμενη εβδομάδα θα περάσουμε στις ρεβάνς που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Βλέποντας τα χθεσινά παιχνίδια σίγουρα δεν γίναμε σοφότεροι, ούτε είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε λίγο πολύ. Ήταν δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια, ο κόσμος δεν ξέρω όμως κατά πόσο αποζημιώθηκε στα πονταρίσματά του και στο θέαμα που είδε. Η εβδομάδα συνεχίζεται σήμερα με αμείωτο ενδιαφέρον και εκτός του Champions League έχουμε και έναν αγώνα Europa league ανάμεσα στην Μπράγκα και στην Ρέιντζερς στην ρεβάνς του 3-2. Θα ασχοληθούμε και με τα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια της βραδιάς και θα έχουμε 3 επιλογές καθώς και ανάλυση για κάθε αγώνα. Πάμε να τα δούμε όλα. 

Μπράγκα-Ρέιντζερς (19:00):

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της πορτογαλικής Μπράγκα που υποδέχεται την Ρέιντζερς. Η Μπράγκα μέχρι στιγμής δεν είχε ήττα στην Ευρώπη, αλλά βρέθηκε η Ρέιντζερς να την κερδίσει και μάλιστα με τρομερό τρόπο. Η Μπράγκα προηγήθηκε με 0-2 στην Σκωτία, η Ρέιντζερς την πίεσε και κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 3-2! Η Μπράγκα είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, έχει έμπειρους παίκτες, είναι πολύ επιθετική και στερείται αμυντικής ισορροπίας. Βρίσκεται όμως σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και εντός και εκτός συνόρων, μάλιστα η Ρέιντζερς ήταν η μόνη που σταμάτησε το αήττητο 12 σερί αγώνων για την Μπράγκα. Όμως, η Μπράγκα στην Πορτογαλία είναι εξαιρετική. Υπέταξε όλες τις μεγάλες δυνάμεις της χώρας εντός έδρας ενώ και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στάθηκε καταπληκτικά. Κέρδισε εντός Μπεσίκτας και Μπρόντμπι (από το καλοκαίρι), έφερε ισοπαλία με Γουλβς και Σλόβαν Μπρατισλάβας και έφτασε να διεκδικεί την πρόκριση. Είναι ομάδα απρόσεκτη αμυντικά και η Ρέιντζερς είναι ομάδα με πείσμα, μέταλλο και ο Τζέραρντ έχει κάνει πολλή δουλειά. Θα επιδιώξει το σκοράρισμα και το γκολ, μπορεί να ασκήσει πίεση, μπορεί να τα καταφέρει. Πάμε στα γκολ. GG στο 1.75 (Stoiximan). 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι (22:00):

Πηγαίνουμε στη Μαδρίτη και στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τις περιμέναμε υπό άλλες συνθήκες και σε άλλη χρονική περίοδο στον τελικό. Όμως ήρθαν έτσι τα πράγματα που θα αναμετρηθούν σε αυτή τη φάση, λίγες μέρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ δεν έδειξε καλό πρόσωπο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, έχοντας ως τώρα δύο ισοπαλίες και μια νίκη. Η Σίτι από την άλλη στάθηκε πάρα πολύ καλά και έδειξε σοβαρότητα στις υποχρεώσεις της. Σκόραρε, πήρε εύκολες νίκες αλλά δέχθηκε 2 γκολ σε ισάριθμους αγώνες και δεδομένου του κινήτρου που έχουν αμφότερες πιθανόν να δούμε γκολ. GG λοιπόν κι εδώ στο 1.51. 

Λυών-Γιουβέντους (22:00):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Λυών που αντιμετωπίζει την Γιουβέντους, με την ιταλική ομάδα να ‘’διψά’’ για μια διάκριση. Χωρίς Ντεπάι, Ρενέ-Αντελαίντ, Σολέ και Κονέ θα παραταχθούν οι Γάλλοι με ‘’φαρμακερή’’ επίθεση κι ευάλωτη άμυνα όμως και με την επιστροφή του Κιελίνι για την Γιουβέντους τα πράγματα θα είναι επικίνδυνα για αυτούς. Η Γιουβέντους είναι πολύ καλή, πολύπειρη, ξέρει να επιβάλλεται και θα παλέψει οπωσδήποτε για ένα γκολ. Η Λυών εντός σίγουρα δε θα θέλει να αφήσει το ματς και θα ψάξει ένα γκολ, γιατί η πρόκριση στο Τορίνο θα είναι πολύ δύσκολη. Πάμε κι εδώ στα γκολ για να ολοκληρώσουμε. GG στο 1.83 (Stoiximan). 

Δείτε στο Sportbet όλες τις αναλύσεις αγώνων του Champions και του Europa league! Καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης

Back to top button