FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θα μάθει ο ΠΑΣ Λαμία το πρόγραμμά του ή πάμε για αναβολή;

Στον αέρα η προγραμματισμένη για σήμερα κλήρωση της SuperLeague, με τις περισσότερες ομάδες μαζί και ο ΠΑΣ Λαμία να περιμένουν για να μάθουν αντιπάλους, ημερομηνίες και γενικά το πρόγραμμα της σεζόν.

Λιγότερες από 4 εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη (;) έναρξη του πρωταθλήματος και δεν γνωρίζουμε ούτε αν η Super League θα αρχίσει στις 25/26 Αυγούστου, ούτε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν ή θα ανέβουν, ενώ σχεδόν οι μισές ΠΑΕ είναι τηλεοπτικά «άστεγες» (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία).

Ότι δεν υπάρχει καν πρόγραμμα πρωταθλήματος μάλλον είναι το μικρότερο… κακό. Σήμερα, μετά το προγραμματισμένο ΔΣ (14:00) και τη γενική συνέλευση (15:30) που θα ακολουθήσει, έχει ανακοινωθεί πως θα γίνει η κλήρωση. Όμως και αυτό είναι αμφίβολο αν θα γίνει, αφού οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο αντιδρούν και απαιτούν λύση.

Μέσα σε όλα αυτά, η Super League δεν έχει καν ακόμη υποβάλει την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το προσεχές πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, αλλά ουδείς γνωρίζει από τώρα πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα ανέβουν από τη Football League για να φτάσουμε στις 14 ομάδες με τις οποίες θα διεξαχθεί (;) το πρωτάθλημα τη σεζόν 2019/20.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25/26 Αυγούστου, αλλά να μετατεθεί η έναρξή του για τα… μέσα Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή και από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button