Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ανάμεσα σε πρωτάθλημα και απόσυρση φανέλας διαλέγει το πρώτο!

Το SDNA πήρε μέρος στην media availability session των Μαϊάμι Χιτ με πρωταγωνιστή τον Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος παραδέχτηκε πως θέλει πρωτάθλημα και όχι απόσυρση φανέλας.

Το SDNA πήρε μέρος στην media availability session των Μαϊάμι Χιτ με πρωταγωνιστή τον Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος παραδέχτηκε πως θέλει πρωτάθλημα και όχι απόσυρση φανέλας.

Η νέα εποχή των Μαϊάμι Χιτ θα βρει ως ηγέτη τον Μπαμ Αντεμπάγιο. Ο εκρηκτικός σέντερ της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα έριξε.. άγκυρα στην South Beach καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 5 ετών, δείχνοντας το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα.

Με την κίνηση αυτή οι τρις πρωταθλητές του ΝΒΑ «έδεσαν» ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ρόστερ τους για τα επόμενα πολλά χρόνια, «χτίζοντας» γύρω του, παράλληλα, την ομάδα της επόμενης μέρας.

Για να φτάσει ως εδώ ο απόφοιτος του Κεντάκι δούλεψε πολύ και είχε ως ξεκάθαρη προτεραιότητα το μπάσκετ. Αυτό παραδέχτηκε και στην media availability session των Χιτ, απαντώντας σε ερωτήσεις του SDNA αναφορικά με όσα θυσίασε για να φτάσει ως εδώ, ενώ παράλληλα πήρε ξεκάθαρη θέση στο δίλημμα «πρωτάθλημα ή απόσυρση φανέλας».

Αναφορικά με τις θυσίες που έκανε για να φτάσει ως εδώ τόνισε πως «δεν θα έλεγα ότι έχω κάνει τόσες πολλές θυσίες στη ζωή μου γιατί στο τέλος της ημέρας μέσα από αυτό έγινα αυτός που είμαι τώρα από μπασκετικής πλευράς. Δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να άφησα στην άκρη ως θυσία σχετικά με το μπάσκετ. Προφανώς και θυσίασα βόλτες με τους φίλους μου. Μπορώ να βρω χρόνο να βρω με τους φίλους μου, οπότε δεν έκανα κάποια θυσία για να παίξω μπάσκετ γιατί αυτή ήταν η προτεραιότητά μου, πώς θα ταϊσω τη μητέρα μου, πώς θα φτιάξω τα πράγματα. Οπότε δεν υπήρχε κάτι που να το θυσίασα για χάρη του μπάσκετ».

Παράλληλα, στο δίλημμα «πρωτάθλημα ή απόσυρση φανέλας» η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. «Ένα πρωτάθλημα! Μια τελετή απόσυρσης φανέλας θα ήταν κάτι πραγματικά πολύ ωραίο, αλλά ένα δαχτυλίδι πρωταθλήματος μένει για πάντα! Μπορώ να λέω σε όλους ότι είμαι πρωταθλητής και για πολλούς άλλους τύπους που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο ΝΒΑ. Θα μπορώ να λέω ότι πήρα ένα πρωτάθλημα, αυτό είναι δαχτυλίδι πρωταθλητή! Για μένα ανάμεσα σε πρωτάθλημα ή απόσυρση φανέλας, θα διάλεγα το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button