Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Αστέρας Τρίπολης θα τιμήσει τον Γιώργο Μπαντή!

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα τιμήσει τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ Γιώργο Μπαντή.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα τιμήσει τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ Γιώργο Μπαντή.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή για τη σπουδαία προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πριν την έναρξη του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (17/09, 15:00), η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα τιμήσει τον Γιώργο Μπαντή.

Στον Γιώργο Μπαντή θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για τη σπουδαία προσφορά του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του, αλλά και για την προσφορά του συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί μέχρι και σήμερα από τη θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Μπαντής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Άκανθο Ιερισσού της Χαλκιδικής. Το 2001 μεταγράφηκε στους ερασιτέχνες του Ηρακλή και το 2003 υπέγραψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Εκεί έμεινε μέχρι το 2011 και αγωνίστηκε στη Super League 1, στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά και στα Προκριματικά του τότε Κυπέλου UEFA.

Το 2011 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και στις 19 Ιουλίου του 2012 υπερασπίστηκε την εστία του στον ιστορικό πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, στο πλαίσιο του Europe League, με αντίπαλο την Inter Bacu, νυν Shamakhi FK, στο Αζερμπαϊτζάν.

Λίγες ημέρες μετά βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ και στη ρεβάνς του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, όπου ο Αστέρας πέρασε στην επόμενη φάση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και πήρε την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση.

Το 2013 ήταν πρώτος σε συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου και στην πορεία του Αστέρα Τρίπολης μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ το 2016 ψηφίστηκε MVP του club για την αγωνιστική περίοδο 2015/16 και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 23άδα της Super League 1 εκείνης της σεζόν.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 μεταγράφηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας και το 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε στη Super League 1 με τη φανέλα της Λαμίας και τον Ιανουάριο του 19 ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button