Στοίχημα

Στοίχημα: Σημεία και ένα goal/goal

Στην Ευρώπη το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και οι επιλογές της Κυριακής έρχονται από την Λα Λίγκα, την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο.

Στην Ευρώπη το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και οι επιλογές της Κυριακής έρχονται από την Λα Λίγκα, την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αναλύσεις αγώνων σήμερα.

 

Έλτσε – Βαλένθια

Όσο και να προσπαθεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η Έλτσε, η μοίρα της φέτος δείχνει ξεκάθαρη, αφού αναμένεται από εβδομάδα σε εβδομάδα να υποβιβαστεί και μαθηματικά. Τελευταία έχασε και από την Χιρόνα με 2-0, ενώ σταθερά η απόσταση από θέση παραμονής είναι μεγάλη. Πίεση δεν έχει πάντως εδώ και καιρό και δεν αποκλείεται να προβεί σε μερικές ζημιές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Τρομερά δύσκολη η κατάσταση στην Βαλένθια φέτος και κινδυνεύει σε μεγάλο ποσοστό πλέον με υποβιβασμό. Ακόμη περισσότερα προβλήματα έφερε η ήττα της από την Σεβίλλη με 2-0 εντός έδρας, παραμένοντας έτσι στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Τα περιθώρια για τον στόχο της αρχίζουν και στενεύουν, οπότε δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι θα χάσει πόντους και σήμερα απέναντι στην καταδικασμένη Έλτσε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ουσιαστικά ματς δίχως αύριο για την Βαλένθια κόντρα στην ουραγό Έλτσε και είναι υποχρεωμένη να φτάσει στο διπλό σε απόδοση 1.90 στην Stoiximan.

 

Νιούκαστλ – Τότεναμ (16.00)

Ανώμαλη… προσγείωση για τη Νιούκαστλ απέναντι στην φορμαρισμένη Άστον Βίλα, γνωρίζοντας βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0. Όλα ανοιχτά για τον στόχο της τετράδας φέτος και η ομάδα που την καταδιώκει περισσότερο είναι η Τότεναμ, τρεις βαθμούς παρακάτω. Πολύ σημαντικό ματς για τις «καρακάξες» το σημερινό, όπου θα επιδιώξει την άμεση επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ήττα-σοκ για την Τότεναμ την περασμένη αγωνιστική, καθώς έχασε από την Μπόρνμουθ εντός έδρας με 3-2. Τέτοιου είδους απώλειες κρύβουν ελπίδες για την ομάδα από τον Λονδίνο να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, αλλά μπορεί να κάνει ένα σημαντικό άλμα με διπλό σήμερα επί της Νιούκαστλ. Παιχνίδι βέβαια με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας και καλείται να τα δώσει όλα για να επιστρέψει στα τρίποντα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μάχη για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττα. Η ποιότητα τους μπροστά είναι δεδομένη και το Goal/Goal πληρώνει 1.75 στο Pamestoixima.

 

Μίλαν – Λέτσε (19.00)

Με το «βάρος» της φανέλας της, η Μίλαν πέτυχε μεγάλη πρόκιση στα ημιτελικά του Champions League, αφού το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Νάπολι στάθηκε αρκετό. Στο πρωτάθλημα ωστόσο δεν τα πηγαίνει όσο καλά θα ήθελε και κινδυνεύει να μείνει εκτός πρώτης τετράδας. Προσφάτως έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια, οπότε σήμερα δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας απέναντι στη ντεφορμέ Λέτσε.

Σε κάθετη πτώση εδώ και πολλές εβδομάδες η Λέτσε, που με έναν πόντο μόλις στις επτά τελευταίες αγωνιστικές δεν θα μπορούσε να μην κινδυνεύσει βαθμολογικά. Οι παρακάτω ομάδες αρχίζουν να πλησιάζουν, οπότε χρειάζεται αποτελέσματα για να μην μπλέξει περισσότερο. Μετά το 1-1 απέναντι στην Σαμπντόρια, ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται περισσότερο σήμερα κόντρα στην πιεσμένη Μίλαν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα νίκης για την Μίλαν, που με καλή ψυχολογία λόγω του Champions League μπορεί να φτάσει στο 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.87 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button