ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Έσκασε” μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΣ Λαμία

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος τόσο θα αυξάνονται και τα σενάρια με μεταγραφές στον ΠΑΣ Λαμία.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος τόσο θα αυξάνονται και τα σενάρια με μεταγραφές στον ΠΑΣ Λαμία.

Ένα από τα πρώτα που έκαναν την εμφάνισή τους είναι αυτό του Φράνκο Μπέλοκ.

Όπως αναφέρει το Sportime, η Λαμία φαίνεται πως έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μίλαν Ράσταβατς.

Το πρόβλημα είναι πως έχει ακόμη συμβόλαιο με την Αρκαδική ΠΑΕ και αν όντως ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Λαμία, τότε θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα της Τρίπολης.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λαμίας:

Την περίπτωση του Φράνκο Μπέλοκ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου φέρεται να εξετάζει η Λαμία.

Παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αναζητά η Λαμία στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας Μπάμπης Τεννές έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση ενός «κόφτη» τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το Sportime ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Φράνκο Μπέλοκ. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Μίλαν Ράσταβατς.

Η παρουσία των Βαλιέντε, Μουνάφο και Ιγκλέσιας έχει σαν συνέπεια, να έχει αγωνιστεί ελάχιστα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει το «ΟΚ» από την πλευρά του, για την απόκτηση του παίκτη, ενώ στα θετικά είναι και το ότι οι δύο ΠΑΕ έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους .

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Μπέλοκ μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει πως θέλει να εξαντήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Αρκαδίας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button