ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κόντρα στα Γιάννινα… με ξεκάθαρο στόχο η Λαμία! (matchday)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνιστικά νέα, πιθανή ενδεκάδα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αναμέτρηση. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #ΠΑΣ_Γιάννινα #matchday 

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνιστικά νέα, πιθανή ενδεκάδα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αναμέτρηση. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #ΠΑΣ_Γιάννινα #matchday

Πρέπει να κερδίσει η Λαμία και σήμερα ίσως να είναι η ευκαιρία της. Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει στα Γιάννινα, ενώ φέτος δεν έχει γευτεί τη χαρά του τριπόντου και για αυτό τον λόγο πρέπει σήμερα να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο αγώνας έχει οριστεί για σήμερα στις 17:15❗❗❗

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε ο ΠΑΣ Λαμία στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:15 τον τοπικό ΠΑΣ.

Η ομάδα του Τεννέ έχοντας εκτός εδώ και μία εβδομάδα τον Μάρκ Ασίγκμπα θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Λουκά Βύντρα, ο οποίος αν και προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες… δεν βρίσκεται στην αποστολή.

Άρα, έχουμε δύο απουσίες στην άμυνα ενώ οι άλλες δύο εντοπίζονται στο κέντρο, καθώς εκτός αποστολής είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης αλλά και Ζήσης Χατζηστραβός.

Αντίθετα, κανονικά στα Γιάννινα βρίσκεται ο Κώστας Προβυδάκης μετά από αρκετό καιρό.

Πιο αναλυτικά πάμε να δούμε την αποστολή:

Τερματοφύλακας: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 20. Ζιούλης Άγγελος – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 29. Bahanack Patrick – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι – μεσοεπιθετικοί: 8. Guga – 7. Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16. Bejarano Danny – 45. Τσούκαλος Νικόλαος – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos

Έχει κερδίσει τα Γιάννινα η Λαμία με Διαμαντόπουλο διαιτητή / Η προϊστορία του ΠΑΣ με τον Αρκά ρέφερι (βίντεο)

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ

Η Λαμία «καίγεται» για τη νίκη, «καίγεται» για βαθμούς και σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ίσως να είναι η μεγάλη της ευκαιρία να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Γνωρίζουν βέβαια όλοι στη Λαμία πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς τα Γιάννινα εκτός την ομοιογένεια που βγάζουν, διαθέτουν και μία ποιοτική ομάδα.

Τώρα, ο Μπάμπης Τεννές δούλεψε όλη την εβδομάδα την ομάδα του με στόχο τη νίκη φυσικά, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική.

Γνωρίζοντας τώρα πάνω-κάτω τις τακτικές του 67χρονου τεχνικού αλλά και την αποστολή της Λαμίας, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα.

Μετά από δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Επασί στα δοκάρια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τον Κώστα Θεοδωρόπουλο να επιστρέφει στο τέρμα.

Τώρα, κάτι οι απουσίες αλλά και κάτι η τακτική που θέλει να ακολουθήσει ο Τεννές θα έχουμε αλλαγή στην άμυνα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Η Λαμία δέχεται σε κάθε παιχνίδι της γκολ, κάτι που θέλει να περιορίσει ο 67χρονος προπονητής και για τον λόγο αυτό ίσως δοκιμάσει σήμερα τριάδα στην άμυνα.

Αν τελικά ακολουθήσει αυτό το πλάνο, τότε θα έχουμε στην άμυνα τους εξής. Αντέτζο στο κέντρο, Τζανετόπουλος από τα αριστερά και ο Σκόνδρας, σε έναν νέο ρόλο ως δεξιός κεντρικός αμυντικός.

Στο 3-4-3 θα δούμε τους Προβυδάκη από τα δεξιά ως φουλ μπακ και για την αντίστοιχη πλευρά στα αριστερά διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα ο Σαραμαντάς με τον Μπάχανακ, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μπουλούλης και Μπεχαράνο ενώ στην επίθεση οι Καραμάνος, Ντέλετιτς και Ρόμανιτς. Πολύ πιθανόν, να δούμε τον Ντέλετιτς να παίζει σε έναν ρόλο ως δεκάρι και οι Καραμάνος-Ρόμανιτς να βρίσκονται στην επίθεση, σε ένα 3-4-1-2.

Γνωρίζει καλά τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τεννές / Δεν θέλει να θυμάται την προϊστορία όμως! (βίντεο)

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Σάντι Κριζμάν η αποστολή των Ιωαννίνων αλλά και αρκετές απουσίες…

Ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και υπολογίζεται για το σημερινό ματς με τη Λαμία

Η «έκπληξη» έγινε και ο Κριζμάν υπολογίζεται από τον Αργύρη Γιαννίκη για το σημερινό (6/12) ματς με τη Λαμία. Ο Κροάτης επιθετικός μπήκε πρόσφατα σε φουλ ρυθμούς, όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως παίξει.

Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει τους τραυματίες Λεό, Σάλιακα, Λώλη, ενώ εκτός έμειναν και οι Πανουργιάς, Αθανασίου, Γώγος, Νάτιντσουκ. Η 20αδα του αποτελείται από τους Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Καρτάλη, Κάστρο, Σιόντη, Ελευθεριάδη, Λιάσο, Δούμτση, Παμλίδη, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Γροσδάνη, Νάουμετς, Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία: Η προϊστορία λέει ισοπαλία (φωτογραφίες+βίντεο)

Διαβάστε επίσης

Back to top button