Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Δεύτερες σκέψεις για Μπρούμα

Από... εξετάσεις θα περάσει το προσεχές διάστημα ο Μπρούμα, καθώς υπάρχουν ήδη δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Από… εξετάσεις θα περάσει το προσεχές διάστημα ο Μπρούμα, καθώς υπάρχουν ήδη δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Ο 26χρονος ακραίος αποκτήθηκε δανεικός από την Αϊντχόφεν για να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο βασικών εξτρέμ του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να ενσωματωθεί, καθώς αφενός ήρθε ανέτοιμος στην Ελλάδα κι αφετέρου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Στο μεγάλο Λιμάνι υπάρχουν ήδη δεύτερες σκέψεις για τον Μπρούμα όπως αναφέρει η «Sportime», τη στιγμή που ολοκληρώνεται το πρώτο μισό της σεζόν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα περάσει από… εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση ακόμα και τον Γενάρη, σε ό,τι αφορά την παραμονή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής του φαντάζει μεν δύσκολο, ωστόσο εφόσον υπάρξει επιθυμία για σπάσιμο του δανεισμού του, οι Πειραιώτες θα κινηθούν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button