ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεύτερος σε «κλεψίματα» ο Επασί / Στη λίστα με τις περισσότερες αποκρούσεις ο Γάλλος! (pic)

Είναι μαζί με άλλους τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές οι πολυτιμότεροι του ΠΑΣ Λαμία, από την έναρξη του δευτέρου γύρου και έπειτα.

Είναι μαζί με άλλους τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές οι πολυτιμότεροι του ΠΑΣ Λαμία, από την έναρξη του δευτέρου γύρου και έπειτα.

Ο λόγος για τον Ντεβίς Επασί. Το 0-0 της Λαμίας με τα Γιάννινα αύξησαν το ρεκόρ του Επασί με παιχνίδια δίχως να δεχθεί γκολ στα 9 και τα 7 από αυτά είναι σερί.

Από την έναρξη του δευτέρου γύρου, ο Γάλλος γκολκίπερ είναι πραγματικά ένας άλλος τερματοφύλακας, ο οποίος εμπνέει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι αποκρούσεις του εώς τώρα έχουν δώσει βαθμό ή βαθμούς στη Λαμία.

Έτσι και μέσα από τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να μπει σε δύο top-5 κατηγορίες της SuperLeague 1. Αρχικά έχει 90 κλεψίματα έως τώρα σε 18 παιχνίδια, στατιστικό που τον φέρνει στην πρώτη θέση μαζί με τον Κρίστοφερ Κνετ και τον Σωκράτη Διούδη.

Συν τοις άλλοις ο «φύλακας άγγελος» της «κυανόλευκης» ομάδας, είναι 4ος στη σχετική λίστα με τις αποκρούσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Έως τώρα, μετράει 52 ενώ πιο πάνω του βρίσκονται οι Σωκράτης Διούδης με 57, ο Κρίστοφερ Κνετ με 58 και ο Νταβίνο Βέρχουλστ με 65.

Αναλυτικά οι λίστες:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button