Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο «σούπερμαν» Χάρι Κέιν γράφει ιστορία

Ιδιαίτερο ήταν το γκολ που σημείωσε ο Χάρι Κέιν κόντρα στην Αρσεναλ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (2-0).

Ιδιαίτερο ήταν το γκολ που σημείωσε ο Χάρι Κέιν κόντρα στην Αρσεναλ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (2-0). Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, έφτασε τα 250 γκολ με τους  συλλόγους που αγωνίστηκε και την εθνική Αγγλίας: 202 για την Τότεναμ, 32 Αγγλία, 9 Μίλγουολ, 5 Λέιτον Όριεντ και 2 για τη Λέστερ.

Ήταν επίσης, όπως αναφέρει η βρετανική εταιρεία ανάλυσης αθλητικών στοιχείων Opta Sportsτ, το 100ο εντός έδρας για την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός είναι επίσης τώρα ο πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου σε όλες τις διοργανώσεις με 11 γκολ.

Ακόμα ο Κέιν έδωσε την 10η του ασίστ του στην Premier League την τρέχουσα σεζόν, σε μόλις 11 παιχνίδια. Κανένας παίκτης δεν έχει φτάσει ποτέ σε 10 ασίστ σε λιγότερες εμφανίσεις από την αρχή μιας σεζόν, αριθμό που έφτασε πρώτος πάντως ο Μεσούτ Οζίλ το 2015-16.

Τέλος μόνο ο Αλαν Σίρερ και ο Κρις Σάτον (13 το 1995/96) και ο Ράιαν Φράιζερ με τον Κάλουμ Γουίλσον (12 το 2018/19) έχουν πετύχει μαζί περισσότερα γκολ στην Premier League σε μια σεζόν, από τους Χάρι Κέιν και Σον (που επίσης σκόραρε χθες) αυτή τη σεζόν (11).

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button