ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χριστουγεννιάτικο «δωράκι» της UEFA στη Λαμία και άλλες 13 ομάδες

Την ισομερή κατανομή του αναπτυξιακού προγράμματος solidarity της UEFA στις ΠΑΕ της Super League αποφάσισε η ΕΠΟ. Δείτε πόσα χρήματα θα εισπράξει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Την ισομερή κατανομή του αναπτυξιακού προγράμματος solidarity της UEFA στις ΠΑΕ της Super League αποφάσισε η ΕΠΟ.

Οικονομική ενίσχυση στις ΠΑΕ της Super League…

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τρίτη 8/12 αποφάσισε να κατανείμει ισομερώς τα χρήματα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα solidarity της UEFA στις 14 ομάδες. Σε κάθε ΠΑΕ λοιπόν, αντιστοιχεί το ποσό των 333.110,46 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21, μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Πολιτείας για παράταση του lock down έως τις 7 Ιανουαρίου 2021. Η Επιτροπή Διοργανώσεων παρουσίασε στην Ε.Ε. δύο εναλλακτικά σχέδια για τη συνέχιση της διοργάνωσης, το πρώτο με συμμετοχή των ομάδων των Super League 1 και Super League 2 και το δεύτερο με συμμετοχή μόνον των ομάδων της Super League 1, τα οποία εγκρίθηκαν και θα υλοποιηθούν κατά περίπτωση, με βάση αφενός τη δυνατότητα συμμετοχής στη διοργάνωση των ομάδων της Super League 2, και αφετέρου τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας που θα εφαρμοστούν την περίοδο των αγώνων.

Αποφασίστηκε η ισομερής κατανομή του αναπτυξιακού προγράμματος solidarity της UEFA αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στις ΠΑΕ της Super League 1, οι οποίες θα εισπράξουν από 333.110,46 ευρώ η καθεμία.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button