ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Πέτσας: Το αργότερο Σάββατο οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο -Τι αλλάζει με ωράριο κυκλοφορίας

Όπως εξήγησε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει πτώση στους δείκτες κρουσμάτων και νοσηλειών, αλλά όχι ικανοποιητική.

Όπως εξήγησε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει πτώση στους δείκτες κρουσμάτων και νοσηλειών, αλλά όχι ικανοποιητική. Η βελτίωση ειναι αργή και αυτό έχει καθυστερήσει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων και ενδεχομένως να καθυστερήσει κι άλλο.

Αύριο ή μεθαύριο, το αργότερο το Σάββατο θα έχουν ανακοινωθεί οι αποφάσεις για το άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, τόνισε πριν απο λιγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Σημείωσε πως νωρίτερα το πρωί έγινε μια σύσκεψη για τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Όπως εξήγησε υπάρχει πτώση στους δείκτες κρουσμάτων και νοσηλειών, αλλά όχι ικανοποιητική. Η βελτίωση ειναι αργή και αυτό έχει καθυστερήσει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων και ενδεχομένως να καθυστερήσει κι άλλο.

Ο κ Πετσας υπογράμμισε πως σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξουν, σχολεία, διασκέδαση ή χιονοδρομικά κέντρα ενώ δε θα υπάρξει και δυνατότητα μετακίνησης από νομό σε νομό.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν υπάρχει εισήγηση για να διαφοροποιηθούν τα μέτρα  σε περιφερειακό επίπεδο.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button