Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τριάρα της Σεβίλλης μέσα στη Βρετάνη

Η Σεβίλλη κέρδισε εύκολα με 3-1 στην έδρα της αδιάφορης, Ρεν

Η Σεβίλλη κέρδισε εύκολα με 3-1 στην έδρα της αδιάφορης, Ρεν

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-3

Γήπεδο: Roazhon Park

Η Σεβίλλη πέρασε με 3-1 από την έδρα της Ρεν σε ένα αδιάφορο ματς στη Βρετάνη.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Νιάνγκ έκλεψε από τον Κουντέ κι έκανε το σουτ από τα 40 μέτρα, με την μπάλα να περνά λίγο έξω, ενώ στο 8’ ο Ντοκού έκανε το γύρισμα για τον Νιάνγκ, που πλάσαρε από το πέναλτι αλλά είδε την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Σεβίλλης.

Στο 21ο λεπτό μετά από σέντρα του Κοντέ, ο Εν Νεσιρί πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 28’ ο Νιάνγκ έκανε το σουτ και ο Μπόνο έσωσε εντυπωσιακά.

Και μάλιστα στο 32’ ο Κουντέ έπιασε απίθανο σουτ έξω από την περιοχή κι έκανε το 0-1.

Στο 43ο λεπτό ο Σαλίν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Σούσο, αλλά στο 45+1’ ο Τόρες σέντραρε όμορφα από αριστερά και ο Εν Νεσιρί με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 54ο λεπτό και πάλι ο Νιάνγκ, απείλησε αλλά το σουτ του κόπηκε από τον Κάρλος, ενώ στο 77’ η Ρεν έχασε τεράστια τριπλή ευκαιρία με τους Ρούτερ Καμαβινγκά και Ντοκού.

Στο 82’ ο Οκάμπος έβγαλς στον Τόρες κι εκείνος έστρωσε στον Εν Νεσιρί που έκανε το 0-3 με όμορφο σουτ ενώ στο 85’ ο Καμαβινγκά κέρδισε πέναλτι και ο Ρούτερ έκανε το 1-3 από τα 11 μέτρα.

ΡΕΝ: Σαλίν, Νταλμπέρ, Ντα Σίλβα (70’ Οζέρντ), Γκρενιέ (79’ Τάιτ), Ενζονζί, Καμαβινγκά, Μαουασά (79’ Τρουφέρ), Νιάνγκ (70’ Ρούτερ), Σοπί, Τραορέ, Ντοκού (79’ Γκμποό)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ρεκίκ, Σέρχι Γκόμεθ (79’ Φερνάντο), Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Ράκιτιτς, Γκουντέλι, Σουσο (79’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Εν Νεσιρί (83’ Κάρλος Φερνάντεθ), Ιντρίσι (72’ Οκάμπος), Τόρες (83’ Βάσκες)

Διαβάστε επίσης

Back to top button