Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποχώρησε με ήττα η ΑΕΚ

Αποχαιρέτησε με κάτω το κεφάλι η ΑΕΚ... 

Αποχαιρέτησε με κάτω το κεφάλι η ΑΕΚ…

Μέχρι το 14’ η ΑΕΚ είχε μείνει πίσω με δύο γκολ από τη Λέστερ, η ίδια δεν διεκδίκησε το παραμικρό στην αντίπαλη εστία και το 2-0 έγραψε τον «επίλογο» στο φετινό Europa League.

Μια αντίδραση, μια καλή εμφάνιση επιζητούσε στην έδρα της Λέστερ η ΑΕΚ στην τελευταία της παρουσία στο φετινό Europa League, ωστόσο ούτε ως προς αυτά τα σκέλη επιτεύχθησαν οι στόχοι για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Το σύνολο του Ιταλού τεχνικού μπήκε με ηττοπάθεια στο «King Power Stadium», στο 14’ της αναμέτρησης ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, με ευγενικές χορηγίες των «κιτρινόμαυρων» και τα τέρματα των Ουντέρ (12’) και Μπαρνς (14’), ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι στο οποίο δεν είχε να χάσει τίποτα, με μόλις δύο τελικές στην αρχή με τον Κρίστιτσιτς και στα τελευταία λεπτά με τον Ολιβέιρα.

Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ, ενώ μια οδηγία του Ιταλού τεχνικού προς τον Τσιντώντα προς το τέλος του αγώνα ώστε να μην βιάζεται, καταδεικνύει ότι τελικά για την ΑΕΚ ήταν ένα «μαρτύριο» το οποίο ολοκληρώθηκε.

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button