Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκέλαρε η Μπενφίκα, την πρωτιά η Ρέινζτερς

Η Ρέιντζερς κέρδισε εύκολα στην έδρα της Λεχ Πόζναν με 2-0 και καθάρισε την πρωτιά ενώ η Μπενφίκα κόλλησε στο 2-2 στην έδρα της Σταντάρ

Η Ρέιντζερς κέρδισε εύκολα στην έδρα της Λεχ Πόζναν με 2-0 και καθάρισε την πρωτιά ενώ η Μπενφίκα κόλλησε στο 2-2 στην έδρα της Σταντάρ

EUROPA LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: 0-2

Γήπεδο: INEA stadion

Η Ρέιντζερς έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Λεχ Πόζναν και καθάρισε την πρωτιά. Στο 4ο μόλις λεπτό ο ΜακΛάφλιν έσωσε μετά από συρτό σουτ του Τίμπα, ενώ στο 15’ ο Σάτκα έχασε απίθανη ευκαιρία σχεδόν από τη μικρή περιοχή. Στο 30’ ο Ίτεν πλάσαρε στα σώματα, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο ίδιος με φοβερό σουτ από πλάγια δεξιά, έκανε το 0-1. Στο 42ο λεπτό ο Χάτζι βρήκε όμορφα τον Ίτεν που αστόχησε από κοντά και στο 51’ ο Μπεντνάρεκ είπε όχι σε σουτ του Αριμπό.

Στο 56’ ήταν η σειρά του ΜακΛάφλιν να πει όχι σε σουτ του Πουχάζ, ενώ στο 72’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταβερνιέ, ο Γκόλντσον πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Χάτζι με νέα κεφαλιά σε κενό τέρμα, έγραψε το 0-2.

Στο 76’ ο Μπεντνάρεκ έσωσε μετά από φοβερό φαλτσαριστό σουτ του Χάτζι,

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Μπεντνάρεκ, Σάτκα, Μπούτκο, Τσρνομάρκοβιτς, Πουχάζ, Τίμπα (46’ Κράβετς), Σκόρας (12’ Σίκορα, 64’ Ραμίρες Φερνάντες)), Μουχάρ, Καμίνσκι (46’ Μόντερ), Ισάκ (64’ Αβέντ), Μαρτσβίνσκι

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΛάφλιν, Μπάρισιτς, Μπαλογκάν (81’ Ουγκελουπά), Γκόλντσον, Πάτερσον (66’ Ταβερνιέ), Χάτζι (77’ Κεντ), Άρφιλντ, Αριμπό, Ζουνγκού (76’ Μπάρκερ), Ίτεν (81’ Μορέλος), Καμαρά.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 2-2

Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne

Στο 2-2 κόλλησε η Μπενφίκα στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης κι έμεινε στη 2η θέση,

Στο 7ο λεπτό ο Μποντάρ έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Τααράμπ, ενώ στο 10’ η Μπενφίκα απείλησε μια με τον Έβερτον αλλά στο 12’ ο Γιανς σέντραρε από δεξιά και ο Ράσκιν με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0. Όμως στο 16’ ο Τααράμπ μπήκε όμορφα στην περιοχή του Μποντάρ κι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Έβερτον με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 25ο λεπτό ο Μποντάρ είπε εκ νέου όχι σε σουτ του Αμπέλ Τααράμπ, ενώ στο 30’ ήταν η σειρά του Λέιτε να αποκρούσει το σουτ του Μπαστιέν και στο 45+1’ ο Μποντάρ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Βάλντσμιντ.

Ο Μποντάρ ήταν σε μεγάλο βράδυ και απέκρουσε και το σουτ του Πεδρίνιο στο 57’ ενώ στο 60’ ο Ταπσόμπα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

με τη σέντρα η Μπενφίκα είχε δοκάρι με τον Νούνιεθ και στο 66’ ο Λαΐφης έκανε πέναλτι στον Φερέιρα και ο Πίτσι το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Μποντάρ, Γιανς, Μποκαντί, Λαΐφης, Γκαβορί, Μπαστιέν, Τσίμιροτ, Ράσκιν (80’ Καρσελά), Σαμίρ (59’ Φάι), Ταπσόμπα (72’ Ουλαρέ), Μπαλικβισα (59’ Μουλεκά)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Λέιτε, Ζαρδέλ, Φερτόνχεν, Ζοάο Φερέιρα, Ταβάρες (80’ Τσέρβι), Τααράμπ (85’ Σεφέροβιτς), Βάιγκλ (80’ Γκάμπριελ), Πεδρίνιο (64’ Ράφα Σίλβα), Νούνιεθ, Έβερτον, Βάλντσμιντ (64’ Πίτσι)

Διαβάστε επίσης

Back to top button