Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κλοπή στη Βέρνη, με το κεφάλι ψηλά η ΤΣΣΚΑ

Η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε με 2-1 την Κλουζ και καθάρισε την πρόκριση, με τους Ρουμάνους να φωνάζουν δικαιώς, ενώ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κέρδισε με 3-1 τη Ρόμα που ήταν αδιάφορη

Η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε με 2-1 την Κλουζ και καθάρισε την πρόκριση, με τους Ρουμάνους να φωνάζουν δικαιώς, ενώ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κέρδισε με 3-1 τη Ρόμα που ήταν αδιάφορη

EUROPA LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΚΛΟΥΖ: 2-1

Γήπεδο: Stadion Wankdorf

Απίθανη κλοπή στη Βέρνη, με τη Γιουνγκ Μπόις να νικά την Κλουζ με δύο γκολ στο τέλος (2-1) και το πρώτο να προέρχεται από ανύπαρκτο πέναλτι.

Στο 9ο λεπτό ο Ρίντερ έσωσε με το κεφάλι μετά από σουτ του Ντεάτς, ενώ στο 21’ η κεφαλιά του Μπίργκι πέρασε μόλις έξω και στο 25’ ο άσος της Γιουνγκ Μπόις απείλησε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπαλγκραντεάν έσωσε μετά από τακουνάκι του Ενγκαμελέ, ενώ στο 29’ το σουτ του Ντζόκοβιτς πέρασε ελάχιστα έξω και στο 35’ το σουτ του Ενγκαμελέ κόντραρε στον Χόμπαν.

Στο 41ο λεπτό ο Φον Μπαλμόους έσωσε μετά από σουτ του Ροντόν, ενώ στο 57’ η κεφαλιά του Ενσαμέ πέρασε μόλις έξω.

Στο 61ο λεπτό ο Μπαλγκραντεάν έσωσε μετά από σουτ του Γκαούντινο, ενώ στο 63’ ήταν η σειρά του Φον Μπαλμόους να πει όχι σε σουτ του Καμόρα. Στο 75’ ο Ελία με κεφαλιά από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 79’ ο Φον Μπαλμόους έσωσε μετά από πλασέ του Ροντόν.

Και τελικά στο 84ο λεπτό ο Ροντόν πλάσαρε από το πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ντεμπέλιου πάνω στο πέσιμο έκανε το 0-1 με νέο πλασέ.

Στο 89ο λεπτό ο Λεφόρ έσωσε σχεδόν στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Καμόρα και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ρέφερι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στη Γιουνγκ Μπόις και απέβαλλε τον Μπαλγκραντεάν, που απλά έδιωξε την μπάλα προ του Τσέζινγκερ.

Ο Ενσαμέ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα και στη συνέχεια αποβλήθηκε αλλά στο 90+6’ οι Ελβετοί έφυγαν στην κόντρα και ο Γκαούντινο σε κενό τέρμα έγραψε το 2-1 μετά από ασίστ του Ελία.

Στο 90+8′ αποβλήθηκε και ο Ντζόκοβιτς.

ΓΙΟΥΓΚ ΜΠΟΪΣ: Φον Μπαλμόους, Μπίργκι (85’ Σιμπατσό), Χεφτί, Λεφόρ, Γκαρσία, Αεμπίσερ, Ενγκαμελέ (82’Τσέζινγκερ), Σουλεϊμάνι (58’ Γκαούντινο), Ρίντερ (58’ Μάρτινς), Ενσαμέ, Μαμπιμπί (69’ Ελία)

ΚΛΟΥΖ: Μπαλγκραντεάν, Καμόρα, Βινίσιους, Μπούρτσα, Μανέα, Ντζόκοβιτς, Χόμπαν, Περέιρα (87’ Σούσιτς), Παούν (74’ Ντεμπέλιου), Ντεάτς (90+2’ Σαντομιέρσκι), Ροντόν

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ-ΡΟΜΑ: 3-1

Γήπεδο: Stadion Vasil Levski

Με το κεφάλι ψηλά αποχωρεί η ΤΣΣΚΑ Σόφιας που κέρδισε με 3-1 τη Ρόμα και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο. Έτσι κι αλλιώς πρώτη η ιταλική ομάδα.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Σανκαρέ έπιασε αέρα από κοντά αλλά η μπάλα στρώθηκε έξω στον Ροντρίγκες που έκανε το 1-0 με σουτ . Η Ρόμα ισορρόπησε το ματς και στο 22’ έβγαλε όμορφη αντεπίθεση, ο Μαγιοράλ κατέβασε στην περιοχή κι έστρωσε στον Μιλανέζε που γύρισε κι έκανε το 1-1 με σουτ.

Στο 30ο λεπτό ο Σο βρήκε κάθετα τον Τιάγκο Ροντρίγκες ο οποίος όμως αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Μπουρ αλλά στο 34’ ο Σο βρέθηκε αυτή τη φορά απέναντι στον Μπουρ και με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 51’ ο Μπουσέτο βγήκε και πρόλαβε εντυπωσιακά τον Μαγοοράλ μέσα στη μικρή περιοχή και στο 54’ ο κίπερ της ΤΣΣΚΑ νίκησε εκ νέου τον Ισπανό φορ και στην κόντρα ο Φάτσιο έκανε τραγικό λάθος και ο Σο πήρε και πλάσαρε από κοντά για το 3-1.

Στο 73ο λεπτό ο Μαγιοράλ σπατάλησε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 80’ και πάλι ο Ισπανός αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, όπως έκανε και στο 90+3′.

ΤΣΣΚΑ: Μπουσάτο, Αντόφ, Ματέι, Σάνεφ, Γιόμοφ (63’ Βίτον), Γιουγκά (74’ Γκαλάμποφ), Τζέφερσον, Μαζικού, Τιάγκο Ροντρίγκες (81’ Ενρίκε), Σο (74΄Αχμέντοφ), Σανκαρέ (63’ Μπελτράμ)

ΡΟΜΑ: Μπουρ, Ζουάν Ζέσους, Φάτσιο, Κούμπουλα (46’ Σμόλινγκ), Μπαμπά (63’ Κάρσντορπ), Μπρούνο Πέρες (82’ Τρίπι), Μιλανέζε (62’ Βιγιάρ), Ντιαβαρά, Πέδρο, Μαγιοράλ, Πέρεθ

Διαβάστε επίσης

Back to top button