ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Βάτσιος, το ανύπαρκτο πέναλτι με την ΑΕΚ και η Λαμία (βίντεο)

Νωρίτερα σήμερα έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, με τον Αριστείδη Βάτσιο να ορίζεται στο ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα σήμερα έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, με τον Αριστείδη Βάτσιο να ορίζεται στο ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό.

Την Κυριακή 12/12 στις 15:00 στο «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τον Αριστείδη Βάτσιο από την Δυτική Αττική να ορίζεται ως πρώτος διαιτητής του αγώνα.

  • Ο 34χρονος διαιτητής δεν είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει αγώνα της Λαμίας με ομάδα από το Big-4.
  • Συνολικά, ο Βάτσιος έχει βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΣ άλλες δύο φορές.
  • Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, η Λαμία μετράει μία νίκη (διπλό) και μία ήττα εντός έδρας.
  • Το αξιοσημείωτο στις δύο αναμετρήσεις αυτές, είναι πως σημειώθηκαν από ένα γκολ μόλις και στις δύο.
  • Και στις δύο αναμετρήσεις, ο Βάτσιος έδωσε από 4 κίτρινες κάρτες.

Ο πρώτος αγώνα του Βάτσιου με τη Λαμία ήταν τη σεζόν 2017-2018 όταν υποδέχθηκε ο ΠΑΣ την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου, λόγω των εργασιών τότε στο δικό του γήπεδο.

Η Λαμία είχε ηττηθεί με 0-1 χάρη σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είχε δώσει ο Βάτσιος υπέρ της ΑΕΚ και το είχε μετουσιώσει σε γκολ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όλοι είχαμε δει τότε τον Αθηναίο ρέφερι να δίνει πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα τουλάχιστον 30 εκατοστά εκτός της περιοχής του Παπαδόπουλου.

Η δεύτερη αναμέτρηση του Βάτσιου με τη Λαμία, ήταν τη σεζόν 2019-2020 όταν ο Πανιώνιος για την 17η αγωνιστική της SuperLeague 1 είχε υποδεχθεί την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Τάσος Καραμάνος είχε κρίνει την αναμέτρηση με το γκολ που είχε πετύχει δίνοντας τη νίκη με 0-1 για τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button