Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

ΗΠΑ: Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής Τόμι Λίστερ

ΗΠΑ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής Τόμι Λίστερ ενώ η αστυνομία διεξάγει σχετική έρευνα.

ΗΠΑ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής Τόμι Λίστερ ενώ η αστυνομία διεξάγει σχετική έρευνα.

ΗΠΑ: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Τόμι Λίστερ (Tommy “Tiny” Lister), πρώην παλαιστής που ήταν γνωστός για τον χαρακτήρα του Deebo στην ταινία “Friday”.

Ο μάνατζερ του Αμερικανού ηθοποιού, Σίντι Κόουμαν, δήλωσε ότι ο Λίστερ βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στη Μαρίνα ντελ Ρέι στο Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια το απόγευμα της Πέμπτης, με τον θάνατο του να διαπιστώνεται στο σημείο.

Ο Κόουμαν είπε ότι ο πελάτης του διαγνώστηκε με COVID-19 φέτος, ωστόσο παρότι ο ηθοποιός είχε ξεπεράσει τον ιό, αρρώστησε εκ νέου πριν από περίπου μια εβδομάδα αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την αναπνοή του.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Ο Λιστέρ ξεκίνησε την καριέρα του ως παλαιστής. Οι πρώτοι ρόλοι του περιλάμβαναν την ποδοσφαιρική σειρά HBO “1st & Ten” μαζί με εμφανίσεις στο “Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 2”, με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι και το “No Holds Barred”, την ταινία του 1989 στην οποία ο χαρακτήρας του, Ζευς, αμφισβήτησε τον Χαλκ Χόγκαν σε ένας αγώνας πάλης.

Ωστόσο, ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του Λίστερ ήρθε στην κωμωδία του 1995 «Παρασκευή» με τους Άις Κιούμπ και Κρις Τάκερ στον οποίο υποδυόταν τον Deebo, έναν κακούργο που τρομοκρατούσε τους γείτονές του. Ο Λίστερ εμφανίστηκε επίσης στα «The Fifth Element», «The Dark Knight» και «Austin Powers in Goldmember».

“RIP Tiny ‘Deebo’ Lister”, έγραψε ο Ice Cube την Πέμπτη το βράδυ στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ice Cube (@icecube)

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button