ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι αλλαγές είναι επιτακτικές για τον Τεννέ…

Η ανάγκη του ΠΑΣ Λαμία για καλή εμφάνιση στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, παρόλο αυτά πολλές είναι και οι απουσίες που μετράει η «κυανόλευκη» ομάδα.

Η ανάγκη του ΠΑΣ Λαμία για καλή εμφάνιση στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, παρόλο αυτά πολλές είναι και οι απουσίες που μετράει η «κυανόλευκη» ομάδα.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώθηκε και πριν από μία ώρα περίπου η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Πρώτος στόχος του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα είναι σίγουρα μία καλή εμφάνιση που θα τονώσει τόσο το ηθικό τον ποδοσφαιριστών όσο και του κόσμου. Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν απογοητευθεί από την εικόνα της ομάδας στα μέχρι τώρα ματς του πρωταθλήματος και απολύτως δικαιολογημένα καθώς οι 2 βαθμοί σε 9 αγώνες δεν δίνουν τα περιθώρια σε κανέναν για να δει τα πράγματα με θετικό μάτι…

Παρόλο αυτά, η αποστολή των «κυανόλευκων» στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό δυσκολεύει περισσότερο μετά τις απουσίες που μετράει η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Ο 67χρονος τεχνικός είδε τους βασικούς Τάσο Καραμάνο, Μάρκ Ασίγκμπα, Πατρίκ Μπάχανακ και Λουκά Βύντρα να μένουν εκτός, ενώ και οι Ζήσης Χατζηστραβός, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο ανέτοιμος Κώστας Σταμούλης δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Συν τοις άλλοις, εκτός λόγω καρτών είναι ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Ντάνι Μπεχαράνο, πράγμα που προσθέτει δύο ακόμη προβλήματα στον Τεννέ για την δημιουργία της βασικής ενδεκάδας του αυριανού αγώνα.

Αυτό έχει ως συνέπεια, να δούμε αύριο αρκετές και σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της Λαμίας. Θα πρέπει να βάλουμε δε και στην εξίσωση την αλλαγή συστήματος που λογικά θα προχωρήσει ο προπονητής του ΠΑΣ, έχοντας πάντα ως στόχο την σωστή αμυντική λειτουργεία του συνόλου του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button