Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Anthony Joshua: Δεν τον σέβεσαι; Φιλάς το καναβάτσο!

Η προκλητική στάση του Kubrat Pulev πριν το παιχνίδι και κατά την διάρκεια του πληρώθηκε ακριβά στην χθεσινή τιτανομαχία με τον Anthony Joshua.

Η προκλητική στάση του Kubrat Pulev πριν το παιχνίδι και κατά την διάρκεια του πληρώθηκε ακριβά στην χθεσινή τιτανομαχία με τον Anthony Joshua. O Bρετανός απέδειξε πόσο ποιοτικός μποξέρ είναι με την νίκη του στον ένατο γύρο με νοκ άουτ.

Ο Joshua μπροστά στο Αγγλικό κοινό κατάφερε να διασύρει τον Βούλγαρο και να κρατήσει τις ζώνες WBA, WBO, IBF στο Γουέμπλεϊ.

O Pulev ήταν δραστήριος στην αρχή του παιχνιδιού ωστόσο δέχτηκε δύο νοκ ντάουν στον τρίτο γύρο που ήταν οι προειδοποιητικές βολές. Το καμπανάκι σώζει τον Pulev που συνέρχεται και βαστάει μέχρι τον ένατο γύρο όπου τα άπερκατ του Joshua δεν…συγχωρούν και τον ρίχνουν στο καναβάτσο. Την δεύτερη φορά μάλιστα ένα straight που προσγειώθηκε στο κεφάλι του, ήταν για…νοσοκομείο.

Υπήρχε χαώδης διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αθλητών, με τον Joshua να δείχνει πολύ σοβαρό πρόσωπο μετά την ήττα από τον Andy Ruiz, τόσο στην ρεβάνς με τον Μεξικανό όσο και χθες με τον Βούλγαρο.

Στα έξτρα, ο χαιρετισμός του Joshua στον Mayweather αμέσως μετά το ματς και η επιθυμία του Άγγλου μποξέρ να αντιμετωπίσει τον Tyson Fury, σε ένα ματς που έχει απόλυτη λογική και μοιάζει με μονόδρομο.

 

Πηγή: fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button