ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να σηκώσει κεφάλι… τώρα που είναι (σχετικά) νωρίς! (match day)

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος» με βασικό στόχο να επιστρέψει επιτέλους στις καλές εμφανίσεις!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος» με βασικό στόχο να επιστρέψει επιτέλους στις καλές εμφανίσεις!

Τον Ολυμπιακό των 96εκατ.€ (σύμφωνα με το transfermarkt.com) θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΣ Λαμία, στις 15:00, έχοντας αρκετά και βασικά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ένα δύσκολο ματς εξ΄αρχής όπου με τις απουσίες που έχει η Λαμία, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Οι αλλαγές είναι δεδομένες και υποχρεωτικές ενώ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν το είχαν κάνει τόσο καιρό. Μεγάλη ευκαιρία για δοκιμές από τον Τεννέ και επιτέλους να δούμε τα παιδιά της ομάδας, όπως ο Κωστίκας, ο Νικολόπουλος και ο Βλαχομήτρος να αγωνίζονται, έστω και για λίγα λεπτά.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών, γνωρίζει πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που έχει η ομάδα… μία κατάθλιψη τον πιάνει!

Εκτός αποστολής λοιπόν έμειναν οι Τάσος Καραμάνος, Μάρκ Ασίγκμπα, Πατρίκ Μπάχανακ, Λουκάς Βύντρα, Ζήσης Χατζηστραβός, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Κώστας Σταμούλης αλλά και οι τιμωρημένοι Γιάννης Σκόνδρας και Ντάνι Μπεχαράνο.

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία απαρτίζεται από τους εξής:

Τέρματοφύλακας: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 20. Ζιούλης Άγγελος -3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 8. Guga – 14. Μαργαρίτης Αθανάσιος – 22. Νικολόπουλος Κωνσταντίνος – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 45. Τσούκαλος Νικόλαος – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί: 17. Βλαχομήτρος Ανέστης – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana
70. Deletic Milos – 77. Κωστίκας Βασίλειος

Οι σκέψεις του Τεννέ και η πιθανή ενδεκάδα

Το έχουμε αναφέρει ξανά, θα το ξαναπούμε για όποιον δεν το κατάλαβε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Θα ήταν πραγματικά άδικο, κόντρα σε μία ομάδα όπως οι Πειραιώτες να περιμένεις να παίξεις «μπάλαρα» και να πάρουν νίκη, παίκτες που αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα πρόβλημα με την ψυχολογία τους.

Πρέπει η Λαμία από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό να κοιτάξει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, να ανεβεί ψυχολογικά και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Τεννές αντιμετωπίζει αρκετά και βασικά προβλήματα. Εκτός είναι ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά «γρανάζια» της ομάδας και οι αλλαγές είναι επιτακτικές.

Το LamiaSports τώρα, θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ στον σημερινό αγώνα κόντρα με τους Πειραιώτες.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή συστήματος από τον Τεννέ και από το 4-2-3-1 θα πάμε στο 5-2-3.

Άρα, με βάση αυτό το σύστημα θα έχουμε τους Θεοδωρόπουλο κάτω από το τέρμα και η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ζιούλη, Αντέτζο και Τζανετόπουλο. Δεξιός φουλ μπακ θα είναι ο Προβυδάκης και αριστερός ο Σαραμαντάς.

Στο κέντρο, ως κλασσικά αμυντικά χαφ θα είναι ο αρχηγός Μπουλούλης και ο Γκούγκα, ο οποίος επιστρέφει στην  βασική ενδεκάδα.

Στην επίθεση τα δύο τρίτα δεν θα αλλάξουν και θα έχουμε στα άκρα τους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μπατσάνα Αραμπούλι.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ αποφάσισε ο Μαρτίνς επιλέγοντας την αποστολή του ματς με την Λαμία.

Ο Πορτογάλος άφησε εκτός τούς Φορτούνη και Βινάγκρε που είχαν ταλαιπωρηθεί με ενοχλήσεις, ενώ αντίθεση συμπεριέλαβε τους Καμαρά και Μπρουμά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει μηδενικό ροτέισον στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τους Φθιωτούς, αφού η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην Πόρτο θα είναι ο Τιάγκο Σίλβα, που θα πάρει τη θέση του Καμαρά.

Η ενδεκάδα: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button