FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κομίνης των πέναλτι και των αποβολών έρχεται (ξανά) στο ΔΑΚ Λαμίας!

Ένας «σούπερ σταρ» της ελληνικής διαιτησίας θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό. Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Γιώργο Κομίνη.

Σήμερα 21/4 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εντός έδρας με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της SuperLeague.

Η ΚΕΔ όρισε τον Γέωργιο Κομίνη για να διευθύνει την δύσκολη αυτή αναμέτρηση και ένας εκ των «σούπερ σταρ» της ελληνικής διαιτησίας θα έρθει στο ΔΑΚ Λαμίας για ακόμη μία φορά.

Το LamiaSports τώρα, στο πλαίσιο του pre game show του αγώνα θα σας παρουσιάσει τα μέχρι τώρα στατιστικά του Κομίνη, μαθαίνοντας λίγο καλύτερα τον διαιτητή του Λαμία – Ολυμπιακός.

Ο Κομίνης αποτελεί τον διαιτητή με τους περισσότερους αγώνες τη φετινή χρονιά στη SuperLeague και από τα 29 παιχνίδια έχει διευθύνει τα 14.

Κυρίως, όταν στο γήπεδο βρίσκεται ο διαιτητής από την Θεσπρωτία κερδίζουν οι γηπεδούχοι έχοντας 8 νίκες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις 4. Δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Στα 14 παιχνίδια του Κομίνη, έχουν επιτευχθεί 30 γκολ ενώ έχει δώσει ο ίδιος 5 πέναλτι.

Η σφυρίχτρα στο στόμα του Έλληνα διαιτητή για να δώσει φάουλ μπήκε 375 φορές, ενώ σφυρίζει 18.71 φάουλ μέσο όρο ανά αγώνα.

Όσο αφορά τώρα τις κίτρινες κάρτες, ο Κομίνης δίνει 6.36 κάρτες ανά αγώνα, ενώ στο σύνολο έχει δώσει 89 και 1 απευθείας κόκκινη.

Τέλος, με αποβολή έχουν αποχωρήσει από γήπεδο όπου βρισκόταν ο Κομίνης 4 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button