ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο σκόρερ Κοντονίκος, ελπίδα της Λαμίας για το μέλλον (Wyscout Analysis)

Ο σκόρερ Κοντονίκος, ελπίδα της Λαμίας για το μέλλον (Wyscout Analysis)

Στο Βικελίδης σε ένα ματς “τελειωμένο” στο τέλος σκόραρε η Λαμία μειώνοντας σε 3-1. Ποιος όμως ήταν ο σκόρερ;

Σίγουρα λίγοι το έψαξαν ή το είδαν, ακόμη και φίλοι του Άρη σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, είδαν έναν πιτσιρικά να σκοράρει βάζοντας έξυπνα το πόδι του, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας του Άρη.

Αυτός όμως ο μικρός μόνο τυχαίος δεν είναι. Για την ακρίβεια είναι απ’ τις μεγαλύτερες ελπίδες της Λαμίας για το μέλλον και ο Λεωνίδας Βόκολος τον ρίχνει στα βαθιά.

Ελλιπή τα στοιχεία του στην Σούπερλιγκ. Λίγες οι συμμετοχές, μόλις τρεις, όμως το γκολ το πέτυχε. Άλλωστε πρόκειται για παίκτη που πατάει αρκετά συχνά περιοχή όπως μαρτυρούν τα νούμερα του με την Κ19 της Λαμίας.

Στην Κ19 Superleague έχει 2.6 σουτ ανά παιχνίδι κάτι που τον κατατάσσει στην 14η θέση, ενώ στις ντρίμπλες ανά 90 λεπτά 11η θέση με 6.7. Την περσινή σεζόν ήταν τρίτος με 8.8 μπροστά ακόμα και από τον Τζίμα του ΠΑΟΚ!

Διεθνής με την Εθνική Νέων, έχει πετύχει και 2 τέρματα, όσα έχει και στο πρωτάθλημα Κ19.

Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που ίσως να μπορέσει να εξελιχθεί σε σημαντικό στέλεχος για τη Λαμία. Γιατί να μην πάρει χρόνο στα επόμενα παιχνίδια; Έτσι κ αλλιώς η Λαμία πέτυχε τον στόχο της μπαίνοντας στα πλέι-οφ.

Πηγή: transfergeeks.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button