ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «ορφανός» πάγκος, η επιλογή της διοίκησης και τα ερωτηματικά (βίντεο)

Όλα τα τελευταία νέα για τον διάδοχο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, από το Τρίο Μπελάντο.

Όλα τα τελευταία νέα για τον διάδοχο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, από το Τρίο Μπελάντο.

Ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί παρελθόν και επίσημα εδώ και λίγες ώρες από τον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, ύστερα και από την δήλωση παραίτησής του, η οποία και έγινε δεκτή από την ΠΑΕ.

Και τα ερωτήματα πλέον πολλά…

Σε αρκετά από αυτά, απάντησε σήμερα το Τρίο Μπελκάντο στο Ράδιο Λαμία. Ποιοι παίζουν για διάδοχοι του Τεννέ; Ποιον θέλει η διοίκηση; Με ποιους άλλους έχει έρθει σε επαφή;

Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Η πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή για τη Λαμία, όχι όμως η μοναδική, είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο», ο Έλληνας προπονητής σήμερα είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Έβαλαν κάτω τα οικονομικά, τα αγωνιστικά, τα μεταγραφικά και γενικά όλα τα θέματα που υπάρχουν πριν φτάσους στη φάση των αποφάσεων.

Παρόλο αυτά, απάντηση από τον Γρηγορίου η Λαμία περιμένει αύριο το απόγευμα! Ο Αθηναίος κόουτς, εξετάζεται και από μία Ουγγρική ομάδα, η οποία όμως δεν τον έχει ψηλά στη λίστα της. Παρόλο αυτά, ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το βήμα στο εξωτερικό, για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει προθεσμία από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, έτσι ώστε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να βρεθεί σε πάγκο ομάδας εκτός Ελλάδας.

Αύριο λοιπόν το απόγευμα, θα γνωρίζουμε αν τελικά ο Γρηγορίου θα είναι ο εκλεκτός!

Όμως, δεν είναι ο μοναδικός του οποίου «χτύπησε» την πόρτα ο ΠΑΣ. Όποιος Έλληνας αξιόλογος προπονητής είναι ελεύθερος βρέθηκε και βρίσκεται στη λίστα της Λαμίας. Ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος χαίρει την εκτίμηση όλων στην ομάδα της Φθιώτιδας, κοστίζει και δύσκολα θα ερχόταν υπό αυτές τις συνθήκες στην ομάδα. 

Από την άλλη ο Λεωνίδας Βόκολος προτάθηκε, όμως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το όνομά του βρίσκεται πιο κάτω στη λίστα. 

«Κρούση» η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έκανε και στον Μάκη Χάβο, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει περαιτέρω το συγκεκριμένο θέμα.

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα πως, αύριο τέτοιο ώρα περίπου ίσως να γνωρίζουμε το νέο προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα τον οδηγήσει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, την Κυριακή 20/12.

Δείτε εδώ σε επανάληψη τη σημερινή εκπομπή του Ράδιο Λαμία, «Τρίο Μπελκάντο»:

Διαβάστε επίσης

Back to top button