Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση για τον Μπότο από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Κερδίζει πόντους ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Το SDNA γράφει για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Ένωσης που περνάει με επιτυχία τα τράιαλς στην ολλανδική ομάδα και την…σπρώχνει να περάσει στο επόμενο βήμα.

Κερδίζει πόντους ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Στην ολλανδική ομάδα εκφράζονται με θετικά λόγια τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος με άδεια των «κιτρινόμαυρων» ταξίδεψε στη χώρα των τουλίπων προκειμένου να περάσει από το…μικροσκόπιο της ολλανδικής ομάδας.

«Είναι ένας μικρός, άγριος και ευέλικτος παίκτης. Πηγαίνει καλά» τόνισε ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Κις Βας Γόντερεν στην ιστοσελίδα destentor.nl, βάζοντας – επί της ουσίας – θετικό πρόσημο όχι μόνο στο αγωνιστικό προφίλ του νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που μετράει 9 συμμετοχές (1 γκολ) με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει στο βιογραφικό του 7 ματς με την Εθνική Ελπίδων.

Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ για τον Μπότο;

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς είναι θέμα χρόνου να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πρόταση που είτε θα περιλαμβάνει τον δανεισμό (για 1 ή 1,5 χρόνο) μαζί με μια οψιόν αγοράς, είτε ένα μοντέλο συνιδιοκτησίας (50-50) των δικαιωμάτων του.

Σε αυτή την περίπτωση το…μπαλάκι θα περάσει στην πλευρά της Ένωσης που θα κληθεί να αποφασίσει για τον Μπότο με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2023.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button