ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μιχάλης Γρηγορίου: Ο λάτρης του 3-5-2 και το challenge αλά Football Manager

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το «Τρίο Μπελκάντο», ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία! Μία ανάληψη τεχνικής ηγεσίας που θυμίζει έντονα, νέο save στο Football Manager με το challenge της παραμονής στην κατηγορία.

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το «Τρίο Μπελκάντο», ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία! Μία ανάληψη τεχνικής ηγεσίας που θυμίζει έντονα, νέο save στο Football Manager με το challenge της παραμονής στην κατηγορία.

Τέτοιο challenge στην καριέρα του, δεν επέλεγε να κάνει ο Μιχάλης Γρηγορίου ούτε στο Football Manager. Αλλά, του βγάζουμε το καπέλο!

Ο Γρηγορίου είναι, όπως πρώτοι ακούσατε στο Τρίο Μπελκάντο της Δευτέρας, ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία.

Τώρα, μιας και απομένει η ανακοίνωση για να αναλάβει ο νέος προπονητής, εμείς στο LamiaSports είπαμε να σας παρουσιάσουμε το προφίλ του νέου κόουτς της ομάδας, μέσα από ένα μικρό αφιέρωμα!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

  • Ο 46χρονος Μιχάλης Γρηγορίου, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου του 1973, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το 2004 και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro Licence.
  • Ως ποδοσφαιριστής, έπαιξε σε ομάδες όπως ο Εθνικός Πειραιά, η ΑΕΛ, η Skoda Ξάνθη, η ΦΑΣ Νάουσα, ο ΑΟ Χαϊδαρίου και ο Άγιος Δημήτριος.
  • Στην ομάδα όπου «κρέμασε τα παπούτσια» του ανέλαβε και την πρώτη του δουλειά ως προπονητής.
  • Η προπονητική του καριέρα συνεχίστηκε με ομάδες όπως ο Φωστήρας, ο Αιολικός, ο ΠΑΣ Κορίνθου, ο Εθνικός Πειραιά, η Δόξα Δράμας, ο Πανσερραϊκός, ο ΑΟ Κέρκυρας (2 φορές), ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η ΑΕΛ.
  • Αγαπημένο σύστημα, τα τελευταία χρόνια, το 3-5-2 το οποίο χρησιμοποιούσε στην ομάδα της Λάρισας όσο βρισκόταν στον πάγκο της, ενώ άλλαζε ορισμένες φορές σε 4-2-3-1.
  • Στον πάγκο της ΑΕΛ: Κάθισε σε 42 αγώνες, μετρώντας 10 νίκες, 14 ισοπαλίες και 18 ήττες. Η ομάδα του πέτυχε 39 γκολ, ενώ δέχθηκε 57. Συνολικά μάζεψε 44 πόντους.
  • Στον πάγκο του Πανιωνίου: Βρέθηκε σε 43 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας 17 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Η ομάδα του σημείωσε 50 γκολ, ενώ δέχθηκε 45. Συνολικά μάζεψε 62 πόντους.
  • Στον πάγκο του ΑΟ Κέρκυρας: Κάθισε σε 114 ματς, έχοντας 47 νίκες, 25 ισοπαλίες και 31 ήττες. Η ομάδα του σημείωσε 135 γκολ, ενώ δέχθηκε 121 τέρματα. Σύνολο μάζεψε 166 πόντους.
  • Στην ομάδα της Κέρκυρας έκατσε από τον Ιούλιο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2015!

Διαβάστε επίσης

Back to top button