Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Η καλή Τσέλσι περνάει από το «Μολινό»

Φουλ των… εμβόλιμων θα έχουμε για αρκετές εβδομάδες από τώρα, καθώς οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν από τα μέσα Φεβρουαρίου ξανά.

Φουλ των… εμβόλιμων θα έχουμε για αρκετές εβδομάδες από τώρα, καθώς οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν από τα μέσα Φεβρουαρίου ξανά. Έτσι, οι καθυστερήσεις έναρξης των πρωταθλημάτων λόγω του Covid αναγκάζουν τις Ομοσπονδίες να τρέξουν τις αγωνιστικές όποτε υπάρχει κενό.

Δυνατή αγωνιστική έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ το επόμενο τριήμερο και το ματς που ξεχωρίζει σήμερα γίνεται στο Γουλβερχάμπτον, ανάμεσα στη Γουλβς και την Τσέλσι, δυο ομάδες με αρκετές φιλοδοξίες στην φετινή σεζόν. Δείτε όλα τα αποτελέσματα από το πάμε στοίχημα στο sentragoal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι και στο καλύτερο «φεγγάρι» της η Γουλβς και αυτό φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματά της, αλλά και την εικόνα της γενικότερα. Η Τσέλσι έχει επίσης σκαμπανεβάσματα, όμως έχει πολλές λύσεις και βάθος στον πάγκο της ώστε να επιστρέψει στις νίκες και την 4άδα της βαθμολογίας. Λογική επιλογή του διπλό των Λονδρέζων στο 1.80 στην interwetten

Γουλβς: Μετά το μεγάλο διπλό μέσα στο «Έμιρεϊτς», κάτι μάλλον πήγε στραβά για τη Γουλβς και ακολούθησαν δυο πολύ κακές εμφανίσεις με Λίβερπουλ και Άστον Βίλα. Βάλτε μέσα σε αυτά και τον σοβαρό τραυματισμό του αρχισκόρερ Χιμένες και έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα τι γίνεται στους «Λύκους» εδώ και 10 μέρες. Ο Νούνο Σάντο προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, αναφέροντας πως η χρονιά έχει πολύ δρόμο μπροστά και σε καμία περίπτωση η 13η θέση δεν αντικατοπτρίζει την αξία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός του Μεξικάνου, δε θα έχει ούτε τον τιμωρημένο Μουτίνιο.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Mετράει 3/4 G/G με την Τσέλσι, από το 2018. Προέρχεται από 5 σερί Under 2.5 εντός στην PL. Έχει να σκοράρει 228 αγωνιστικά λεπτά

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε με την Άστον Βίλα ο Μουτίνιο (Μ, 11/0) και θα εκτίσει την ποινή με την Τσέλσι, δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά θέματα για τον κόουτς Νούνο Εσπίριτο με τους Χιμένες (Ε, 10/4) και Ζόνι Κάστρο (ΜΑ.) να παραμένουν παροπλισμένοι. Φαβορί για την 11άδα στη θέση του Μουτίνιο λογίζεται ο Νέβες (Μ, 12/0), προσανατολίζεται να κάνει μία αλλαγή στα στόπερ ο Πορτογάλος προπονητής με τον Μπολί (Α, 11/0) να περιμένει να επιστρέψει βασικός.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στην Άστον Βίλα. Το γκολ στις καθυστερήσεις ο Ελ Γκάζι με πέναλτι. Με δέκα παίκτες απ’ το 85’ η Άστον Βίλα, στις καθυστερήσεις έμεινε με δέκα παίκτες και η Γουλβς. Καλύτερη η Γουλβς στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρουί Πατρίσιο – Σεμέδο, Μπολί, Κόουντι, Μαρσάλ – Νέβες, Ντεντόνκερ – Τραορέ, Ποντένσε, Νέτο – Φ. Σίλβα

Τσέλσι: Πολύ «φλύαρη» με 70% κατοχή και λιγότερες τελικές παρουσιάστηκε η Τσέλσι κόντρα στην πολύ καλή φέτος Έβερτον και η ήττα ήρθε σχεδόν φυσιολογικά για τους Λονδρέζους. Ο Λάμπαρτ ξεκίνησε με ένα φουλ επιθετικό σχήμα (Ζιρού, Βέρνερ, Μάουντ, Χάβετς), το οποίο δε το βγήκε και όταν έκανε αλλαγές, βάζοντας και τον Άμπραχαμ) ήταν αργά. Υπάρχουν πολλές λύσεις, πάντως, για τον Άγγλο τεχνικό και θα επιχειρήσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας κόντρα στη Γουλβς. Εκτός παραμένουν οι σημαντικοί Χάτσον-Οντόι και Ζίγιεχ.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 11-1-2 με τη Γουλβς στην PL, μέσα – έξω, από το 2003!. Έχει 3/8 νίκες εκτός στην PL, από τις 11/7. Προέρχεται από 2/2 Under 2.5 σε PL & UCL

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Λάμπαρντ δεν μπορεί να υπολογίζει τον κομβικό Ζιγιέχ (ΜΕ, 7/1), εκτός είναι ξανά ο Χάντσον-Οντόι (ΜΕ, 5/1). Λογικά επιστρέφει στην αποστολή και θα πάρει ρόλο στο ματς (δύσκολα θα είναι βασικός) ο Πούλισιτς (Μ, 5/1) που αντιμετώπισε τραυματισμό. Ο Χάβερτς (ΜΕ, 10/1) ήταν φανερά καταπονημένος, με την Έβερτον, από την περιπέτειά του με τον ιό αλλά πάλι θα είναι βασικός στο πλάνο των Λονδρέζων.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Έβερτον. Ο Σίγκουρντσον στο 22’ το γκολ για την Έβερτον με πέναλτι, η Τσέλσι είχε δύο δοκάρια στη συνέχεια, άξιζε τουλάχιστον τον πόντο.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Μεντί – Τζέιμς, Ζουμά, Τ. Σίλβα, Τσίλγουελ – Καντέ, Χάβερτς, Μάουντ – Πούλισιτς, Βέρνερ, Ζιρού (Εϊμπραχαμ)

Για προγνωστικά στο στοίχημα, στοιχηματικές εταιρίες, λάιβ σκορ, βαθμολογίες, casino και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button