ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη…

Έναν κρίσιμο και συνάμα δύσκολο αγώνα έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #11άδα #Παντελίδης #SportsNews #season2022_2023

Έναν κρίσιμο και συνάμα δύσκολο αγώνα έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ντέρμπι των ΠΑΣ θα λάβει χώρα σήμερα στις 18:30 με το ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» να μετατρέπεται σε αρένα και να υποδέχεται τη οικοδέσποινα Λαμία και την φιλοξενούμενη ομάδα των Ιωαννίνων.

Και οι δύο θα αγωνιστούν για τη νίκη, όμως ο ΠΑΣ Λαμία την χρειάζεται περισσότερο και βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Σημαντικό ρόλο εκτός από τους ποδοσφαιριστές, θα διαδραματίσουν και οι δύο προπονητές, με τον φιλοξενούμενο Θανάση Στάικο να έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί λόγω των απουσιών που έχει η ομάδα του, ενώ από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στη φαρέτρα του όλα τα όπλα που υπολογίζει.

Πάμε όμως να σταθούμε στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή βασική ενδεκάδα του αγώνα.

Στο τέρμα, ο Μπόγιαν Σαράνοφ θα πάρει θέση μιας και είχε αρκετά καλή παρουσία κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική. Στην άμυνα, ίσως να έχουμε μία αλλαγή και αυτή μπορεί να είναι στον παρτενέρ του Κορνέζου. Ο Αντέτζο έδειξε μερικές αδυναμίες στο προηγούμενο ματς και ίσως αποφασιστεί να παραμείνει στον πάγκο και να πάρει τη θέση του ο Τζανετόπουλος. Στα άκρα, Γκοράνοφ από τα αριστερά και Σιμόν από τα δεξιά, δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο αυτό.

Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Τζανδάρης με τον Μπεχαράνο, με τον Νούνιες να αγωνίζεται στο ένα άκρο της επίθεσης και ο Γιακουμάκης ή ο Καραμάνος στο άλλο.

Πίσω από τον προωθημένο Μανούσο θα βρίσκεται ο Ντε Βινσέντι

Διαβάστε επίσης

Back to top button