Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χανιά: Αισιοδοξία Ροκάκη για ανταγωνιστική Super League 2

Την πεποίθηση του ότι η φετινή Super League 2 μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης.

Την πεποίθηση του ότι η φετινή Super League 2 μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης.

Οπως είπε παρότι η πρεμιέρα μετατέθηκε αντί για τις αρχές Νοεμβρίου στις αρχές Ιανουαρίου πιστεύει ότι θα προλάβουν να διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη με την προσθήκη βέβαια αρκετών εμβόλιμων.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του:

«Αν και έχουμε χάσει δύο μήνες αγωνιστικά, έστω και αργά είναι θετικό ότι έγινε η αρχή με τις ομαδικές προπονήσεις που σημαίνουν και την αγωνιστική πρεμιέρα μετά από 3 εβδομάδες. Αν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς λειτουργήσουν όπως πρέπει και όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και θα είναι και αρκετά ανταγωνιστικό».

Σε ερώτηση για το θέμα που προέκυψε με την προσφορά της Cosmote προς την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος να είναι μεγαλύτερη εάν λάβουν μέρος ομάδες μονάχα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας ο κ. Ροκάκης απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και μένει να φανεί αν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Ισα ίσα που το εναλλακτικό σχέδιο με την παρουσία και των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου ήταν κλειδί για να ξεκινήσουν άμεσα οι ομαδικές προπονήσεις μας και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και πολύ γεμάτες οι αγωνιστικές μέρες με αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Διότι θα πρέπει να καλυφθεί και ο χαμένος χρόνος οπότε θα χρειαστούν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και έτσι θα έχουμε μία πολύ γεμάτη αγωνιστική σεζόν φέτος».

Πηγή: haniotika-nea

Διαβάστε επίσης

Back to top button