Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν προλαβαίνει να ανασάνει η Άρσεναλ!

Στο 1-1 κόλλησαν οι «κανονιέρηδες» στην έδρα τους με τη Σαουθάμπτον και αγνοούν τη νίκη από την 1η του Νοέμβρη

Στο 1-1 κόλλησαν οι «κανονιέρηδες» στην έδρα τους με τη Σαουθάμπτον και αγνοούν τη νίκη από την 1η του Νοέμβρη

PREMIER LEAGUE-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1-1

Γήπεδο: Emirates

Δεν έχει πάτο το βαρέλι της φετινής Άρσεναλ που αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνεύσει. Οι «κανονιέρηδες» κόλλησαν στο 1-1 στην έδρα του με τη Σαουθάμπτον, έμειναν χωρίς νίκη για 6ο σερί ματς και η ασυλία στον Αρτέτα καλά κρατεί.

Στο 8ο λεπτό ο Γουόλκοτ έκανε το γύρισμα για τον Ινγκς, αλλά ο Θεμπάγιος έσωσε με προβολή και στο 17’ ο ΜακΚάρθι έσωσε μετά από σουτ του Ενκετιά και στην κόντρα ο Άνταμς έβγαλε πανέμορφη κάθετη στον Γουόλκοτ, που βρέθηκε φάτσα με τον Λένο και τον πλάσαρε όμορφα για το 0-1.

Στο 39’ ο ΜακΚάρθι είπε όχι σε σουτ του Σακά και στο 42ο λεπτό ο κίπερ των «Αγίων» μπλόκαρε και το σουτ του Θεμπάγιος ενώ στο 45+2’ τοπ μακρινό σουτ του Ινγκς, έφυγε μόλις έξω.

Οι «κανονιέρηδες» πίεσαν στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό, ο Σακά έκανε φοβερή ενέργεια στα αριστερά άφησε στον Ενκετιά κι εκείνος τσίμπησε για τον Ομπαμεγιάνγκ που από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

Στο 56’ ο Λένο έσωσε μετά από σουτ του Άνταμς, ενώ στο 61’ ήταν η σειρά του ΜακΚάρθι να βγάλει το σουτ του Σακά και στο 62’ η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκάμπριελ.

Έτσι η Σαουθάμπτον πίεσε και είχε δοκάρι στο 70ο λεπτό με τον Ρέντμοντ ενώ στο 79’ το σουτ του Γουόρντ Πράουζ κόντραρε στα σώματα. Στο 87ο λεπτό το σουτ του Ρέντμοντ πέρασε λίγο έξω και στο 89’ η κεφαλιά του Ινγκς είχε την ίδια τύχη ενώ στο 90+2’ η Άρσεναλ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Χόλντινγκ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο Τίρνεϊ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, Χόλντινγκ, Σακά, Ελνενί, Μέιτλαντ Νάιλς, Θεμπάγιος (65’ Γουΐλοκ), Πεπέ (85’ Σέντρικ), Ενκετιά (65’ Λουίζ), Ομπαμεγιάνγκ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Βέστεργκαρντ, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Ρομέου, Άρμστρονγκ (63’ Ντζενεπό), Γουόρντ Πράουζ, Ινγκς, Άνταμς, Γουόλκοτ (63’ Ρέντμοντ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button