Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Επικό» διπλό για την Έβερτον!

Μεγάλο διπλό με 2-0 πέτυχαν τα «ζαχαρωτά» στην έδρα των «αλεπούδων»

Μεγάλο διπλό με 2-0 πέτυχαν τα «ζαχαρωτά» στην έδρα των «αλεπούδων»

PREMIER LEAGUE-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΣΤΕΡ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-2

Γήπεδο: King Power Stadium

Μεγάλο διπλό για την Έβερτον που απέδρασε με 2-0 από την έδρα της Λέστερ και βρέθηκε στην πεντάδα και στο -1 από τις «αλεπούδες».

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Τίλεμανς πέρασε μόλις έξω ενώ στο 21’ ο Ριτσάρλισον έπιασε πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 0-1, με τον Σμάιχελ να φέρει κι εκείνος σοβαρή ευθύνη.

Στο 23ο λεπτό ο Τζάστιν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Βάρντι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Όλσεν μπλόκαρε ενώ στο 37’ ο Σμάιχελ είπε όχι σε κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούιν, όπως έκανε και στο 39’ σε σουτ του Μάντισον.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Τίλεμανς πέρασε μόλις έξω ενώ στο 72’ μετά από κόρνερ, ο Κιν πήρε την κεφαλιά, ο Σμάιχελ έσωσε, ο Κάλβερτ Λιούιν εξ επαφής σημάδεψε το δοκάρι και με Τρίτη προσπάθεια ο Χολγκέιτ έκανε το 0-2.

Στο 83’ δόθηκε πέναλτι αρχικά στη Λέστερ αλλά μετά τη χρήση του VARο ρέφερι το πήρε πίσω και στο 89’ ακυρώθηκεγκολ του Αγιόθε.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φουχς, Τζάστιν, Φοφανά, Μεντί (73’ Ιεανάτσο), Τίλεμανς, Εντιντί, Μάντισον, Ουντέρ (62’ Αγιόθε Πέρεθ), Μπαρνς, Βάρντι

ΕΒΕΡΤΟΝ: Όλσεν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Χολγκέιτ, Μίνα, Σίγκουρντσον, Άλαν (41’ Γκόμες), Ντουκουρέ, Ιβόμπι (90+2’ Κενι), Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (89’ Γκόρντον).

Διαβάστε επίσης

Back to top button