Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SL2-FL: Πρότεινε στην ΕΡΤ διετές συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά

Στην τηλεδιάσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες η επιτροπή ζήτησε βελτιωμένη πρόταση και για τις δύο κατηγορίες.

Στην τηλεδιάσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες η επιτροπή ζήτησε βελτιωμένη πρόταση και για τις δύο κατηγορίες.

Στο ίδιο τραπέζι δεν κάθισαν, ελέω κορωνοϊού, αλλά “Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 – Β’ Εθνικής Κατηγορίας” και “Ε.Ρ.Τ.” Α.Ε. τα είπαν ξανά, έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης, για τα τηλεοπτικά σήμερα, Τετάρτη, 16/12, το μεσημέρι. Το νέο που προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οτι η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων “Super League 2” και “Football League” πρότεινε διετές συμβόλαιο στη Δημόσια Τηλεόραση! Συγκεκριμένα, για “κλειστό” διετές με τη δεύτερη επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία (“Super League 2”) και σύμβαση για 1+1 με την τρίτη (“Football League”).

Σε ότι αφορά στα χρήματα, που στο σύνολο το μικτό ποσό είναι 4,3 εκατ. ευρώ και για τα δύο πρωταθλήματα, η Ενωση “SL2-FL” ζήτησε από την ΕΡΤ την δυνατότητα μιας βελτιωμένης πρότασης πέραν αυτής… Κάτι που δεν φαίνεται, πάντως, να είναι εφικτό…

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΕΡΤ στη διαδικτυακή συνάντηση μετείχαν υπηρεσιακή παράγοντες και όχι η ηγεσία της διοίκησης, με συνέπεια να αναφέρουν ότι θα διαβιβάσουν τα πάντα στους ανωτέρους τους για να δοθεί άμεσα απάντηση στη διοργανώτρια, η οποία συμμετείχε με την ειδική επιτροπή, που έχει συγκροτηθεί επί των τηλεοπτικών υπό τον πρόεδρο του δ.σ. της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button