Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Είχε γραφτεί για Λαμία αλλά γύρισε στη Βραζιλία!

«Στροφή» στην Βραζιλία για τον Τάρικ Μποσέτι, ο οποίος είχε περάσει πριν από μερικές εβδομάδες από τα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία.

“Στροφή” στην Βραζιλία για τον Τάρικ Μποσέτι, καθώς όπως ανακοινώθηκε, θα ξαναφορέσει την φανέλα μιας ομάδας στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, της Canarinho.

Από Ελλάδα… Βραζιλία, λοιπόν, ο 27χρoνος αμυντικός μέσος, για τον οποίο γίνεται αναφορά στην πατρίδα του για το πέρασμα που είχε από τον Πλατανιά.

«Ενίσχυση: Ο Τάρικ επιστρέφει στο Canarinho. Ο παίκτης υπερασπίστηκε τον Πλατανιά Χανίων», είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια τονίζονται τα εξής:

«Μετά από περίπου δύο σεζόν όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό του Πλατανιά στην Ελλάδα, ο αμυντικός μέσος που έχει αναδειχθεί στις δύο κατηγορίες της Internacional, επιστρέφει στην πατρίδα του για να υπερασπιστεί την Canarinho αυτή τη σεζόν. Αυτή θα είναι η δεύτερη στάση για τον ποδοσφαιριστή στο Colosso da Lagoa. Το 2018, ο Τάρικ, υπηρέτησε το σύλλογο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, που ήταν βασικός παίκτης στην ομάδα».

Στο σχετικό δημοσίευμα φιλοξενείται και φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά με τη φανέλα της νέας του ομάδας, δείχνοντας ο ίδιος χαμογελαστός.

πηγή: Athlititko

Διαβάστε επίσης

Back to top button