Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προαναγγελία της SuperLeague… για το ματς του ΔΑΚ Λαμίας!

Δείτε τι αναφέρει στην προαναγγελία της η SuperLeague, για τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ.

Δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρώτου γύρου χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο πρωταθλητή χειμώνα και την πρώτη θα επιδιώξει να κάνει στη Λαμία.

Ο Κυπελλούχος των δύο τελευταίων συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, έχοντας μέχρι τώρα δέκα νίκες και μια ισοπαλία, αυτή στο Περιστέρι. Είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και έχει την καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό. Για τον ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη μόλις έξοδος στην περιφέρεια, μετά τη νίκη στο Ηράκλειο στις 15 Σεπτέμβρη.

Η Λαμία είναι μια ομάδα, που απο τότε που την ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, κάποτε παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει κάνει καλή πορεία. Μπορεί να μην νικά εύκολα, αλλά πριν χάσει στη Νέα Σμύρνη το τελευταίο παιχνίδι, έμεινε επτά παιχνίδια αήττητη και μάζεψε τους 11 βαθμούς που έχει. Με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να ακολουθούν, η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από τους “μεγάλους”.

Δύο νίκες και έξι ήττες μετράει σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος, που το 2010-11 ήταν στον πάγκο του με αξιόλογη πορεία. Τερμάτισε δεύτερος στα πλέι οφ, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στους “32” του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ήταν η πρώτη ομάδα που δούλεψε στην Super League Σουρωτή και η επιλογή του τότε θεωρήθηκε έκπληξη, αλλά και επένδυση στο προπονητικό του ταλέντο.

Η ιστορία των δύο ομάδων περιορίζεται στα δύο περσινά παιχνίδια πρωταθλήματος, που νίκησε ο ΠΑΟΚ. Στις 15 Οκτωβρίου 2017 4-0 στην άδεια από κόσμο Τούμπα (10′ Λέοβατς, 24′ Πρίγιοβιτς, 50′ Πέλκας, 88′ Πρίγιοβιτς) και στις 17 Φεβρουαρίου 2018 0-2 στη Λαμία (56′ Πέλκας, 62′ Μαουρίσιο).

Ο ΠΑΟΚ έχει και τρεις νίκες στο Κύπελλο Ελλάδας με δύο προκρίσεις επί της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button