Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ουαγκέ: Τουλάχιστον 12 μήνες εκτός δράσης

Στο πλευρό του Μούσα Ουαγκέ στέκονται οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Στο πλευρό του Μούσα Ουαγκέ στέκονται οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Οεπικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης χαρακτήρισε πολύ σπάνιο το σοβαρό τραυματισμό του Μούσα Ουαγκέ και τόνισε ότι ο νεαρός Σενεγαλέζος αμυντικός θα χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, εκτιμώντας πως θα χρειαστεί περισσότερους από 12 μήνες αποθεραπείας για να επανέλθει.

Όπως είναι φυσικό ο Ουαγκέ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως αποφεύγουν να υιοθετήσουν την άποψη ότι κινδυνεύει ακόμη και η καριέρα του νεαρού αμυντικού. Εκτιμούν ότι είναι πολύ νωρίς να βγουν τέτοιου είδους συμπεράσματα και προσπαθούν να σταθούν δίπλα στον Ουαγκέ και να τον τονώσουν ψυχολογικά.

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και από την Μπαρτσελόνα, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας περιμένουν την άφιξη του Ουαγκέ στην Βαρκελώνη για να τον υποβάλλουν και αυτοί με την σειρά τους σε λεπτομερείς εξετάσεις, τις οποίες παρέχουν σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Μάλιστα τονίζουν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν ότι χρειαστεί προκειμένου ο Ουαγκέ να τύχει της καλύτερης δυνατής ιατρικής υποστήριξης, ώστε να ξεπεράσει τον πολλαπλό τραυματισμό του στο γόνατο και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σενεγαλέζος αναχώρησε ήδη για την Ισπανία και εκεί θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις εκτός από αυτές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ “ΜΠΑΡΤΣΑ”

Στο ψυχολογικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της αποθεραπείας του ο Μούσα Ουαγκέ είχε συμπαραστάτες και αρκετούς από τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του μαθαίνοντας τα άσχημα νέα για το σοβαρό τραυματισμό του και βλέποντας το βίντεο από το σοκαριστικό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Άρη.

Το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός αμυντικός έχει να ανέβει έναν πραγματικό Γολγοθά μέχρι να επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Οι άνθρωποι του εκτιμούν ότι έστω και αν χρειαστεί να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα με θεραπείες στο τέλος θα τα καταφέρει.

πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button