ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξανά με Τσαγκαράκη διαιτητή… ψάχνοντας το αποτέλεσμα! (βίντεο)

Ξανασυναντά τον διαιτητή Τσαγακράκη αρκετά σύντομα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Η προϊστορία των «κυανόλευκων» με τον Χανιώτη διατητή. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #διαιτησία #ΚΕΔ #Τσαγκαράκης #προϊστορία

Πριν από λίγες ώρες η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Ο διαιτητής που θα βρεθεί στο Περιστέρι και στον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Κρητικός, Πέτρος Τσαγκαράκης.

Ο διαιτητής από τα Χανιά λοιπόν, θα βρεθεί σε αγώνα του ΠΑΣ για τέταρτη φορά με τους συνολικά και δεύτερη για φέτος.

Τρεις αγώνες λοιπόν προϊστορία για τους «κυανόλευκους» με τον Τσαγκαράκη διαιτητή και δυστυχώς ακόμη νίκη δεν έχουν πανηγυρίσει.

Το ρεκόρ του ΠΑΣ με τον Χανιώτη διαιτητή είναι 1 ήττα και 2 ισοπαλία.

Η πρώτη φορά που «σφύριξε» αγώνα της φθιωτικής ομάδας ο Τσαγκαράκης ήταν στις 22/9 του 2019 όπου για την 4η αγωνιστική της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Πανιώνιο.

Τότε, ο Ντάνι Μπεχαράνο είχε κάνει το 1-0 και όλα έδειχναν πως η νίκη θα κατέληγε στα χέρια των γηπεδούχων, παρόλο αυτά ο Γιώργος Σαραμαντάς με την ασίστ του και ο Μπατσάνα Αραμπούλι με το γκολ του έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Πανιωνίου.

Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν για την 18η αγωνιστική της SuperLeague 1 με τη Λαμία ξανά να παίζει εντός έδρας όμως αυτή τη φορά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 0-4 σκορ.

Η τελευταία αναμέτρηση, είναι το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-2. Για την 9η αγωνιστική της SuperLeague 1, η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχθηκε τους Αρκάδες με την ισοπαλία να είναι το τελικό αποτελέσματα της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button