ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με αναπνευστικά προβλήματα λόγω Covid 19 στο Νοσοκομείο ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ Λαμία

Στο νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε αργά το βράδυ του Σάββατου ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ Λαμία με αναπνευστικά πρόβλημα λόγω Covid 19.

Στο νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε αργά το βράδυ του Σάββατου ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ Λαμία με αναπνευστικά πρόβλημα λόγω Covid 19.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι έντονες ενοχλήσεις που είχε στο αναπνευστικό και σε επικοινωνία, που είχε ο παίκτης, σε πρώτη φάση με τον γιατρό της ομάδας, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες ώρες ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε 9 κρούσματα κορωνοϊου και κατ’ επέκταση αναβλήθηκε και η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Συν τις άλλοις στον αέρα είναι το παιχνίδι με την Λάρισα την ερχόμενη Τετάρτη.

Στο μεταξύ σε επικοινωνία που είχε το Lamianow.gr με άνθρωπο της διοίκησης της ομάδας μας τονίστηκε :”… πώς ο ποδοσφαιριστής είχε έντονα αναπνευστικα προβλήματα λόγω Covid 19 και χρειάστηκε η εσπευσμένη διακομιδή του” συν τις άλλοις μας ενημερωσε πώς για το θεμα : “…ακόμη δεν έχουμε λάβει καμία οδηγία από την Super League”.

Να ευχηθούμε τάχιστα περαστικά τόσο στον παίκτη που νοσηλεύτηκε όσο και στους υπόλοιπους 8 της ομάδας που έχουν νοσήσει.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button