ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Θρήνος για γνωστό παθολόγο

Δεν έχουν τελειωμό σήμερα οι τραγικές ειδήσεις που γίνονται γνωστές στην περιοχή μας. 

Δεν έχουν τελειωμό σήμερα οι τραγικές ειδήσεις που γίνονται γνωστές στην περιοχή μας. Μετά την τραγωδία με 58χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή σε φανάρι στο Λιανοκλάδι, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική μας κοινωνία, ο παθολόγος Ντίνος Τσιαχρης έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 74 ετών ενώ βρισκόταν στο εξοχικό του στην Γλυφα.

Ο 74χρονος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορταζ ενώ κατέβαινε την σκάλα του σπιτιού του άγνωστο πώς, έπεσε από τη σκάλα και χτυπησε σοβαρά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες  αμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο επικοινώνησε με το λιμενικό σταθμό Γλύφας και οι λιμενικοί με απεινιδωτη πηγαν αμέσως  στο σπίτι του γιατρού. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες ο γιατρός είχε αφήσει  την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στην θλίψη τους συγγενείς τους οικείους του αλλά και την τοπική μας κοινωνία.

Ο Ντίνος Τσιαχρης ήταν εναςάνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός ο οποίος συνεισέφερε το μέγιστο δυνατό μέσω του λειτουργήματός του στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο έφυγε από κοντά μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από το LamiaSports.

Πηγή: Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button