Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεουτσάκος: «Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και την προκήρυξη του αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της SL2/FL Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και την προκήρυξη του αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της SL2/FL Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Trikalascore των Τρικάλων έδωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Σε αυτή ο πρόεδρος της Super League 2 – Football League μίλησε για τα θέματα που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό συμβόλαιο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που μπορούσε να υπάρξει και μιλάμε για το ποσό των 4,3 εκ. για τη SL2 και τη FL. Η κρατική τηλεόραση μας πρότεινε 4 εκατ. αλλά κατόπιν δικών μου πιέσεων φτάσαμε στα 4,3. Πλέον στο Δ.Σ της Τρίτης αυτό που μένει είναι να επικυρωθεί η εν λόγω συμφωνία.

Δεν υπάρχει άλλωστε και άλλη επιλογή εδώ που έχουμε φτάσει, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση οι ομάδες θα μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 ανέφερε τα εξής: “Εμείς θα πιέσουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα, διότι αν καθυστερήσουμε και μετά τις γιορτές έχουμε αύξηση των κρουσμάτων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μας επιτρέψουν να αρχίσουμε. Πιθανή ημερομηνία έναρξης είναι το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, αλλά θα το παλέψουμε και για το προηγουμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου.

Το πιο βασικό είναι οι ομάδες να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και αυτό να συνεχιστεί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει το πρωτάθλημα της SL2 να διεξαχθεί κανονικά φέτος”.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη της κατηγορίας υπογράμμισε τα εξής: «Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί κανονικά με δύο γύρους και πλέι οφ και πλέι άουτ. Εάν καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα είναι λιγότερα και τα χρήματα που θα μας δώσει για τα τηλεοπτικά η ΕΡΤ».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button