Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κούγιας για ΑΕΚ: «Η σωματική βλάβη αξιωματούχου του αγώνα σημαίνει υποβιβασμός»

Στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο Yellow Radio 92.8, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Άρης.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, τονίζει ότι είχε άμεση πληροφόρηση από τον Θόδωρο Καρυπίδη, για τα τεκταινόμενα.

Μάλιστα τόνισε ότι υπήρξε επίθεση σε αξιωματούχο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που τιμωρείται με υποβιβασμό.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ελένη Παπαδοπούλου:

Για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του ΑΕΚ-Άρης:

«Έχω άμεση πληροφόρηση από τον Κύριο Καρυπίδη. Μου είπε ότι στο ημίχρονο ότι ο Μελισσανίδης με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τους Μπράβους του, επιτέθηκαν στους διαιτητές. Ο Μελισσανίδης έπιασε τον επόπτη από τα γεννητικά όργανα και τα έστριψε».

Όταν πήγε ο Καρυπίδης να τους σταματήσει ο Παπαδόπουλος τον ακινητοποίησε και ο Μελισσανίδης τον χτύπησε.

«Τον συμβούλευσα να κάνει μήνυση με την αυτόφορη διαδικασία και να τους συλλάβουν και τον συμβούλευσα να κάνει γραπτή καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα».

Για την κατάσταση στο ΟΑΚΑ:

«Αυτό είναι συνηθισμένο. Αφού ο Μελισσανίδης πήρε τζάμπα την ΑΕΚ αυτό είναι καθεστώς. Όταν έχει συνεργάτη τον Παπαδόπουλο που η δουλειά του είναι να δέρνει στις εκλογές για να βγαίνουν τα αποτελέσματα που θέλει, όταν πάει και τουαλέτα με μπράβους, αυτά γίνονται».

Για το ότι ο Περέιρα μεσολάβησε για να συνεχίσει ο Ντίας το παιχνίδι:

«Ισχύουν αυτά Δεν ξέρω αν τον έχει επηρεάσει η Ελλάδα, υπάρχουν φήμες και για κάποια κυρία στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Παίζει περίεργο παιχνίδι».

Για το ότι ο διαιτητής βγήκε και έπαιξε στο δεύτερο μέρος:

«Ο διαιτητής δεν έπρεπε να βγει. Η σωματική βλάβη αξιωματούχου του αγώνα σημαίνει υποβιβασμός για την ομάδα που την διέπραξε.

Υπάρχουν κάμερες. Δεν χρειάζονται μάρτυρες. Υποχρεούμαστε να υπάρχουν κάμερες. Πρέπει να πάρουμε το καταγραφικό από τις κάμερες».

Αν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο αγώνας:

«Όχι, για να ακυρωθεί η ισχύς αυτού του αγώνα έπρεπε ο Άρης να κάνει ένσταση εντός 48 ωρών».

Για την υπόθεση συνιδιοκτησίας:

«Κάναμε έφεση σήμερα. Επιμένουμε ότι η ποινή -τουλάχιστον της Ξάνθης- είναι ο υποβιβασμός. Στην έφεση ζητήσαμε να υποβιβαστούν και οι δύο.

Δεν γίνεται να έχει αναδρομική ισχύ ο νόμος-έκτρωμα του Μητσοτάκη. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα παραστούμε και στο εφετείο.

Για το ότι μπορεί ο καθένας να αγοράσει μία ομάδα, αρκεί να έχει να… θυσιάσει επτά βαθμούς:

Σκεφτείτε ότι γίνεται μόνο.. αν σε πιάσουν. Τα έθεσα παρουσία και του κ.Καρυπίδη, συμφώνησε μαζί μου. Θεωρώ ότι αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η συνιδιοκτησία δεν μπορεί να υπάρχει πρωτάθλημα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Φέρνει χρήματα, αλλά νομίζει ότι όλοι έχουν μία τιμή, ότι μπορεί να αγοράσει όλες τις ομάδες. Αν είναι έτσι να βάλουμε μία τιμή στο πρωτάθλημα να το αγοράζουμε επίσημα».

Για τον Μιχάλη Τροχανά που απεβίωσε:

«Ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ με ιδιοκτησία Τροχανά, έχω μόνο καλές αναμνήσεις».

Διαβάστε επίσης

Back to top button