ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Η “χιονισμένη” νίκη της Λαμίας που έμεινε στην ιστορία! (pics+vids)

Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν από εκείνη την "λευκή" ημέρα στη Λαμία λόγω του χιονιού, όπου ο ΠΑΣ κέρδισε με 4-1 σκορ τον Παναθηναϊκό.

Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν από εκείνη την “λευκή” ημέρα στη Λαμία λόγω του χιονιού, όπου ο ΠΑΣ κέρδισε με 4-1 σκορ τον Παναθηναϊκό.

Ίσως η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΣ Λαμία στα χρόνια του στην SuperLeague 1 μαζί με αυτήν κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ήρθε και η πρόκριση.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 ημέρα Πέμπτη ήταν τότε, σε ένα ΔΑΚ Λαμίας γεμάτο χιόνι, οι διαιτητές αποφασίζουν να διεξαχθεί η αναμέτρηση για τη φάση των “16” ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κάνει το απίστευτο!

Κέρδισε με 4-1 τους “πράσινους” αφήνοντας τους εκτός συνέχειας.

Πάμε να θυμηθούμε τι είχε γίνει τότε!

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κύπελλο Ελλάδος Φάση των 16

ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός 4-1

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ υποδέχθηκε σε ένα κατάλευκο ΔΑΚ Λαμίας από το χιόνι, την ομάδα της Αθήνας την οποία και κέρδισε με το ευρύ 4-1!

Τον «χορό των γκολ» άνοιξε ο Πίτι στο 5΄με κεφαλιά ενώ στο 42΄του παιχνιδιού ο Σάκης Παντελιάδης με ένα ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 2-0!

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο και στις καθυστερήσεις, ο Ισπανός σούπερ σταρ της Λαμίας, Φρανζίσκο Πίτι έγραψε το 3-0, έπειτα από ασίστ του Αλέξανδρου Καραγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αρκετά αργά στο 82΄, ο Γκιγιέρμο Μολίνς μείωσε για τον ΠΑΟ σε 3-1 για να έρθει με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Μάρκο Μπλάζιτς να γράψει το τελικό 4-1 για τους Φθιώτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Ασίγκπα, Παντελιάδης, Όμο, Αναστασόπουλος, Τσούκαλος, Πίτι, Καραγιάννης, Βουό

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης,Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Πίσπας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button