Άλλα αθλήματαΒόλειΤοπικά Σπορ

VolleyLeague: Η πλειοψηφία ζητά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!

Η συντριπτική πλειοψηφία των 14 ομάδων επιθυμεί να μπει λουκέτο στο τέλος του χρόνου εφόσον δεν υπάρξει δέσμευση της πολιτείας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των 14 ομάδων επιθυμεί να μπει λουκέτο στο τέλος του χρόνου εφόσον δεν υπάρξει δέσμευση της πολιτείας.

Το γεγονός ότι επιτράπηκε να προπονηθούν οι 8 ομάδες της Volley League Ανδρών δημιούργησε την αίσθηση ότι σύντομα θα επιτραπούν και στις 14 ομάδες της Volley League Γυναικών να επιστρέψουν στο γήπεδο, όμως κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί.

Υπενθυμίζουμε, στις 28 Νοεμβρίου οι 14 ομάδες της κατηγορίας υπέγραψαν και απέστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητούσαν ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής τους στο γήπεδο, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία την 15η Δεκεμβρίου.

Μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος, με τις 11 από τις 14 ομάδες να ζητούν το τέλος της φετινής Volley League Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό, το Μαρκόπουλο και τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας να προτείνουν νέα παράταση πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος αφού ανέλυσε το πως διαμορφώνεται η κατάσταση μέχρι και σήμερα, τόνισε πως οποιαδήποτε απόφαση και αν λάβουν οι ομάδες θα τις στηρίξει.

Πανναξιακός και Θέτιδα Βούλας είναι μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες που έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες αθλητριών, όμως από αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες. Ήδη από τον Παναθηναϊκό θα αποχωρήσει η αρχηγός Σοφία Κοσμά για την Ελβετική Σαφχάουζεν, ενώ η Νάσια Λιάγκη έχει ήδη λύσει τη συνεργασία της με την ΑΕΚ και έχει ανακοινωθεί από την Ισπανική CV Emeve Lugo.

Και να αποφασιστεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ρόστερ με τα οποία ξεκίνησαν οι ομάδες θα είναι τελείως διαφορετικά και η μορφή του θα αλλάξει, καθώς υπενθυμίζουμε ότι η Volley League θα πρέπει να τελειώσει μέχρι τις 17 Απριλίου.

Πηγή: volleynews.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button