ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αναβολή, ο κορωνοϊός και οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου (βίντεο)

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου τόσο για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ αλλά και για τον κορωνοϊό που ταλαιπωρεί την ομάδα και την πόλη.

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου τόσο για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ αλλά και για τον κορωνοϊό που ταλαιπωρεί την ομάδα και την πόλη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στην εκπομπή Cover Page και στους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή με αφορμή την αναβολή του αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΛ.

Για την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια ,πρόεδρου της ΑΕΛ, όσον άφορα την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα ανέφερε: «Εγώ δε θέλω με τον φίλο μου τον Αλέξη να έρθω σε αντιπαράθεση για το αν έχουμε κρούσματα στην ομάδα. Αυτά τα κοιτάζουν οι υγειονομικές υπηρεσίες. Η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα έχει 10 κρούσματα. Ο Λουκάς είναι στο νοσοκομείο μιλάω κάθε μέρα με τους γιατρούς είναι καλά άλλα δε μπορεί να εξέλθει του νοσοκομείου. Το αν ο κύριος Γρηγορίου συμβούλευε τον κ. Κούγια δεν το ξέρω και δε θέλω να ξέρω. Τι να πω εγώ για τον κ. Γρηγορίου. Αυτά μπορεί να τα πει ο κ. Κούγιας».

Για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία αλλά και στην ομάδα του με τον κορωνοϊό δήλωσε :«Θέλω να ευχαριστήσω και το Γενικό νοσοκομείο Λαμίας. Όλους τους γιατρούς όλου του κόσμου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κατάσταση επικρατεί εκεί μέσα. Είναι όλα οριακά, η πόλη έχει πολλά κρούσματα. Πάνω από όλα η υγεία του κόσμου. Είναι το υπέρτατο αγαθό όλου του κόσμου. Εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και βαθμολογία υγειονομικά. Θέλουμε να ξεπεράσουμε πρώτα αυτό, να βγει ο αρχηγός μας από το νοσοκομείο γιατί και πολλά παιδιά έχουν κακή ψυχολογία. Όλοι είχαμε κάποιες επαφές, όλοι φοβηθήκαμε. Εγώ έχω και κάποια υποκείμενα νοσήματα. Τώρα το τι θα πει ο κάθε πικραμένος είναι άλλο.

Βλέπουμε ότι υπάρχουν υπηρεσίες και λειτουργούνε άριστα. Να σας πω ότι το νοσοκομείο Λαμίας δεν έχει ούτε μια ΜΕΘ. Τις κάνανε 12 και τώρα δεν έχει καμιά. Δηλαδή θα ήταν τρέλα τώρα να αφήσουμε μια ομάδα να κυκλοφορεί στην πόλη για να μην βγαίνει ο Κούγιας να παραπονιέται. Ο κάθε Κούγιας δεν το λέω μόνο γι’ αυτόν. Τώρα χτύπησε στην πόλη μας γιατί έχουμε γειτονικές πόλεις που είχαν πρόβλημα, και όλο αυτό ας μη γελιόμαστε επικοινωνούν οι νομοί μεταξύ τους. Τώρα έχει έρθει και η σειρά της Φθιώτιδας.

Προσπαθούμε να μην ξεσπάσουν και σε περίοδο εορτών. Το μόνο που έχουμε είναι να γίνονται τεστ από σπίτι σε σπίτι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν ξέρουμε αν έχουμε άλλα κρούσματα. Μακάρι όχι. Έχω κρούσματα στην εταιρία μου που ένα μήνα μετά βγαίνουν θετικοί».

Όσον αφορά για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Super League την πανδημία τόνισε πως: «Δεν έχουμε κάνει λάθος άλλα δεν έχει προβλέψει μέσα καταστάσεις δύσκολες σαν αυτή που αντιμετωπίζουμε εμείς. Εμείς κάποια ματς που δεν παίξαμε δήλωσαν οι ομάδες 2-3 κρούσματα και δεν κάναμε τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button