Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ρέιντζερς – Γαλατασαράι Προγνωστικά Στοιχήματος 1/10/20

Αναμέτρηση για τα πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Ρέιντζερς να υποδέχεται τη Γαλατασαράι στο «Άιμπροξ Στάντιον».

Αναμέτρηση για τα πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Ρέιντζερς να υποδέχεται τη Γαλατασαράι στο «Άιμπροξ Στάντιον». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πιο πειστική η Ρέιντζερς, τη στιγμή που η Γαλατασαράι δείχνει ανέτοιμη αγωνιστικά. Ποντάρισμα στο opap live ο με απόδοση 1.85 στην betshop

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στον προηγούμενο προκριματικό γύρο. Αντιμετώπισε στην Ολλανδία μια Βίλεμ με αρκετές απουσίες και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κατάσταση, νικώντας εύκολα με 4-0. Νωρίτερα στο Γιουρόπα Λιγκ, είχε ξεπεράσει το εύκολο εμπόδιο της Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, νικώντας με 5-0 εκτός έδρας.

Στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν βαθμό διαφορά από τη 2η Σέλτικ, έχοντας ωστόσο δώσει ένα ματς λιγότερο. Την Κυριακή αντιμετώπισε τη Μάδεργουελ εκτός έδρας, την οποία κέρδισε άνετα με 5-1.

Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ίτεν (Ε, 6/2), όπως αποκάλυψε ο Τζέραρντ στη συνέντευξη Τύπου, ο Ελβετός έχει πρόβλημα στο γόνατο, μεγάλο πλήγμα, ειδικά μετά την εμφάνιση του το Σάββατο. Παραμένουν εκτός μάχης οι Κάτιτς (Α, 0/0), Αρίμπο (Μ, 3/1) και Ρούφε (Ε, 5/2), η αποθεραπεία των δύο τελευταίων πηγαίνει καλά. Οι Τζακ (Μ, 7/0) και Μπάρκερ (Ε, 5/0) επέστρεψαν στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμοι, ο πρώτος έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Χελάντερ, Μπάρισιτς – Ντέιβις, Τζακ – Άρφιλντ, Κεντ, Χάτζι – Μορέλος

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ εντός έδρας. Οι Κροάτες εμφάνισαν αξιόλογο πρόσωπο και δεν την άφησαν να βρει χώρους. Στα τελευταία λεπτά πάντως, η τουρκική ομάδα ανέβασε στροφές και με δύο γκολ των ποιοτικών Μπελχαντά στο 77’ και Μπάμπελ στο 86’, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να προκριθεί στη φάση των πλέι-οφ. Νωρίτερα για τη διοργάνωση, είχε αποκλείσει τη Νέφτσι στο Μπακού, με 3-1.

Για το πρωτάθλημα Τουρκίας, την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Φενερμπαχτσέ εντός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της Κων/πόλης. Αν και ήταν αρκετά ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν ήταν αποτελεσματική και έμεινε στο 0-0. Γενικότερα πάντως, τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Τερίμ έκανε αλλαγές στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς, μιας και του το επέτρεπε ο αντίπαλος. Τώρα δεν έχει πολυτέλειες για φρεσκαρίσματα. Δύο τα σημαντικά προβλήματα, με τον μπακ Σαράτσι (1/0, 2/0) και τον αρχηγό – μέσο Αρντά Τουράν (1/0, 3/0) να παραμένουν στην Πόλη λόγω τραυματισμού. Δεν ταξίδεψαν επίσης ο γκολκίπερ Μουσλέρα (26 συμμ. πέρσι), ο μπακ Οζμπαϊρακλί (8/0 πέρσι), οι χαφ Ακμπαμπά (17/4 πέρσι), Ντουρμάζ (1/0, 1/0) και ο φορ Τσαγκλαγιάν (22/3 πέρσι).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Οζτούρκ – Ελαμπντελαουΐ, Μαρκάο, Λουινταμά, Λίνες – Ανταλιαλί, Ντονκ (Ετεμπό), Μπελχαντά – Φεγκουλί, Κιλίνς, Φαλκάο

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος:

Διαβάστε επίσης

Back to top button