Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ο Κονέ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτη Κονέ στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Ο 33χρονος Έλληνας τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ο Κονέ έχει ήδη διαμορφώσει το πλάνο, το οποίο και παρουσίασε, για την πλήρη αναδιοργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος στα Σπάτα, ενώ μένει να φανούν και τα πρόσωπα στο τιμ που θα τον πλαισιώσουν.

Πλέον αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες και η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος από την Τρίτη έχει δώσει τα χέρια για την επιστροφή του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button