Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρώην μεταγραφικός στόχος της Λαμίας… «μήλο της έριδος» στην Ιταλία!

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η Μπρέσια, η Πίζα και η Βίρτους Εντέλλα έχουν στο στόχαστρο τους τον Αργύρη Καμπετσή.

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η Μπρέσια, η Πίζα και η Βίρτους Εντέλλα έχουν στο στόχαστρο τους τον Αργύρη Καμπετσή.

Στο στόχαστρο τριών ιταλικών ομάδων της Serie B βρίσκεται ο Αργύρης Καμπετσής.

Δημοσίευμα του tuttomercatoweb, αναφέρει ότι τον νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού έχουν στο στόχαστρο οι Μπρέσια, Πίζα και η Βίρτους Εντέλλα. Μάλιστα το δημοσίευμα τον χαρακτηρίζει ώς έναν από τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Καμπετσή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα:

«Η ιταλική αγορά κινείται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο Αργύρης Καμπετσής, παίκτης του Παναθηναϊκού και μέλος της Εθνικής κάτω των 21, που πολλοί τον συγκρίνουν με τον Ναπολιτάνο Μίλικ. Ο παίκτης, που έχει μάναντζερ στην Ιταλία τον Μάρκο Μοντεσάρτσιο, βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ομάδων της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Συγκεριμένα, ο λόγος για τις Μπρέσια, Πίζα και Βίρτους Εντέλλα. Το συμβόλαιο του νεαρού τελειώνει το καλοκαίρι.»

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button